Відділ освіти Бродівської РДА
Меню сайту

ОСВІТА ЛЬВІВЩИНИ

ЛОІППО

САЙТИ ШКІЛ

САЙТИ ШКІЛ

ДОШКІЛЛЯ

Північне Поділля

Вітаю Вас, Гість · RSS 28.03.2024, 16:54

Головна » 2014 » Жовтень » 13

Події минулого тижня сколихнули Пониковицю. У недільне надвечір’я  біля новозбудованого храму Пресвятої Трійці зібрались майже усі жителі села, щоб зустріти мощі святого папи Івана Павла ІІ та місіонерів  Чину Святого Василія Великого. Місія проходила  з 28 вересня по 05 жовтня 2014 року Учасниками молитви стали прихожани села  Пониковиця , вчителі ,  школярі , батьки та  парафіяни інших сіл. Важливим пунктом програми місії була  зустріч та наука для  школярів. Метою молитовної зустрічі було навернення до Бога, віри і традицій наших батьків і дідів, прощення за всі гріхи вольнії і невольнії, отримання повного відпусту , віднова святого Хрещення та Апостольське благословення. Під час усіх днів святої місії сотні прихожан приступили до  Святого Причастя. В одній із проповідей  ієромонах Корнилій  звернувся до батьків такими словами: «Найдорожчий скарб, який дарує нам Всевишній, - це діти. Навчайте, виховуйте і любіть їх, як ревні християни, працюйте і дбайте про них, як добрі батьки. Для сиріт будьте гарними опікунами, для талановитих – мудрими наставниками. Робіть усе для того, аби ваші діти виростали на славу Україні. Хай у цьому Вам допоможе Бог».

 

 

 

Переглядів: 322 | Додав: Адміністратор | Дата: 13.10.2014

У Бродівській ЗОШ І ст. №1 презентовано виставку виробів  з природного матеріалу «Ходить Гарбуз по городу …». До організації виставки були залучені учні 1-2-их класів та їх батьки.


У Бродівській СЗОШ І- ІІІст. №2 відбулися районні психолого- педагогічні читання "Сім"я – це суспільство в мініатюрі, від цілісності якого залежить безпека всього людського суспільства. Психологія сім"я та  соціально- психологічного захисту населення". Піднімалися питання: стилі виховання дітей у сім"ї (практичний психолог Пеняківської ЗОШ І- ІІІст. Роїк О.І), проблеми розлучення у сучасній сім"ї (соціальний педагог Бродівської СЗОШ І- ІІІст. №2 Данчук Т.Ю., виходи з конфліктних ситуацій (практичний психолог Дуб"вського НВК Скруха Б. Д.), вплив родинного мікроклімату на всебічний та гармонійний розвиток дитини (практичний психолог Пониквянської ЗОШ І- ІІІ ст.. Кузьмй – Стецько М.Б), роль церкви у  формуванні і вихованні сім"ї  (священник ВЧЖХ м. Броди, о. Андрій Семенюк). На запровадження нових підходів до сімейних форм виховання вказали начальник служби у справах дітей Богатирьова Н. Р. та головний спеціаліст відділу соціальної роботи Бродівського РЦСССДМ Кирик О. Ф. Рекомендації із психотерапії за Вірджініо Сатіром було подано практичним психологом Маркопільської ЗОШ І- ІІІст. Богуцьким В.Є. Нормативно-правову базу сімейного права розкрила методист РМК Сірко Л.В. Розпочинали та закінчували психологічні читання Молитвою до Пресвятої Родини.

 

 

Переглядів: 378 | Додав: Адміністратор | Дата: 13.10.2014

У Бродівській ЗОШ І-ІІІ ст. №3 відбулася інформаційно-методична нарада заступників директорів шкіл з навчально-виховної роботи , під час якої розглянуто наступні питання:

  1. Про організацію індивідуального навчання у загальноосвітньому закладі.

  2. Про  атестацію педагогічних працівників.

  3. Про проведення І та ІІ етапів Всеукраїнських олімпіад з навчальних предметів у 2014-2015 навчальному році.

  4. Про організацію курсів підвищення кваліфікації за кредитно-модульною системою.

  5. Про роботу сайту відділу освіти та Освітнього порталу Львівщини.

  6. Про організацію та проведення інтелектуальних конкурсів.

Переглядів: 334 | Додав: Адміністратор | Дата: 13.10.2014

Copyright MyCorp © 2024