Відділ освіти Бродівської РДА
Меню сайту

ОСВІТА ЛЬВІВЩИНИ

ЛОІППО

САЙТИ ШКІЛ

САЙТИ ШКІЛ

ДОШКІЛЛЯ

Північне Поділля

Вітаю Вас, Гість · RSS 28.04.2024, 09:21

Головна » 2014 » Лютий » 14

У Білявецькій ЗОШ І-ІІ ст. відбулось засідання Лешнівського міжшкільного методичного об'єднання вчителів української мови та літератури «Формування комунікативної компетенції на уроках української мови та літератури». Під час засідання учасники методичного об'єднання відвідали урок української літератури у 7 класі «Ліна Костенко. «Крила», проведений вчителем І.І. Сацьків, а також перед вчителями рідної мови та літератури розчинила двері мистецької вітальні, присвяченої лауреатам Шевченківської премії 2013 року, її ведуча Ю.В.Роганчук. Про новинки, що з'явились  на сайті вчителів-словесників Бродівського району: ментальні карти та буктрейлери, розповіла керівник творчої групи І.Ю.Шишка. Методист РМК Л.В.Заяць ознайомила присутніх із умовами конкурсу на кращий конспект уроку української літератури, присвяченого Т.Шевченку. Підвела підсумки семінару завідувач РМК Н.В. Антоненко.





***

У Заболотцівській ЗОШ І-ІІІ ст.  відбулося ММО вчителів географії Заболотцівського та Ясенівського освітніх округів з проблеми «Діяльнісний підхід у вивченні географії відповідно до нового Державного стандарту базової і повної загальної середньої освіти».Учасники семінару відвідали відкрите заняття у 10 класі «Порівняльна характеристика господарства Великої Британії та Італії», ознайомилися з учнівськими проектами «Вирощування коноплі на Україні». Вчитель географії Заболотцівської ЗОШ І-ІІІ  ст. Процай М.Б. поділилася досвідом роботи з краєзнавства, діяльності учнівської скаутської організації «Пласт».

 

Переглядів: 346 | Додав: Адміністратор | Дата: 14.02.2014

Питання того, як зробити своє життя здоровим, тобто повноцінним, належить до категорій вічних, і кожна людина шукає на нього власні відповіді. Державний стандарт базової і повної загальної середньої освіти передбачає формування життєвих компетентностей, серед яких здоров'язбереження та здоров'язміцнення, формування навиків здорового способу життя посідає найважливіше місце. Саме ці питання розглянуто під час спільного засідання методичних об'єднань педагогів-організаторів та вчителів хімії і біології Бродівського району "Формування здорового способу життя: проблеми, досвід, перспективи", проведене на базі Бродівської ЗОШ І-ІІІ ст. №4. Розпочала засідання презентацією навчального закладу директор школи Сидорчук Л.П. Педагоги мали змогу оглянути музей історії школи. Про школу сприяння здоров'ю як осередок формування здоров'язберігальних компетентностей говорила у своєму виступі методист РМК Шушкевич Н.Д., наголосивши на тому де і як можна й необхідно формувати здоров'язбережувальні компетентності. З метою створення сприятливого мікроклімату для виховання здорової особистості у 2005 році Бродівська ЗОШ І-ІІІ ст. №4 першою у районі одержала статус Школи сприяння здоров'ю. Модель Школи здоров’я презентувала заступник директора з виховної роботи Ковальчук І.Л. А заступник директора з навчально-виховної роботи, вчитель хімії Боровкова Я.М. поділилась досвідом роботи  щодо реалізації права дітей на збереження та зміцнення здоров’я, провівши урок хімії у 8 класі "Узагальнення та систематизація знань з теми "Основні класи неорганічних сполук". Під час практичної частини засідання методоб’єднання завідувач РМК Антоненко Н.В. за допомогою презентації ознайомила присутніх з технологією проведення тренінгу з формування здорового способу життя. А далі, мандруючи "стежками здоров’я", педагогом-організатором Твердохліб Н.П. був проведений цікавий тренінг. Завершили заняття з добрим почуттям і настроєм.





Переглядів: 364 | Додав: Адміністратор | Дата: 14.02.2014

Copyright MyCorp © 2024