Відділ освіти Бродівської РДА
Меню сайту

ОСВІТА ЛЬВІВЩИНИ

ЛОІППО

САЙТИ ШКІЛ

САЙТИ ШКІЛ

ДОШКІЛЛЯ

Північне Поділля

Вітаю Вас, Гість · RSS 24.04.2024, 22:55

Головна » 2014 » Січень » 16

Команда Бродівської ДЮСШ здобула ІІ місце у традиційному міжобласному турнірі з футзалу "Передзвони Різдва", що відбувся у м. Кременець Тернопільської області. На змагання з футзалу, що відбулися у спортзалі Кременецького педінституту, прибуло вісім команд, зокрема з Почаєва, Смиги, Дубна, Вишневця, Збаража, Бродів та команда господарів. Воротар бродівської команди – Дмитро Семеренко був визнаний найкращим воротарем турніру.

Переглядів: 319 | Додав: Адміністратор | Дата: 16.01.2014

Вихованка Бродівського центру дитячої та юнацької творчості  Яна Кравчук (кер. Лаврін І.Р.), здобувши  ІІ  місце в обласному  фестивалі – конкурсі  мистецтв  для дітей та юнацтва  "Різдвяні канікули" у номінації "Вокальні ансамблі та солісти з різних напрямків сучасної музики", взяла участь  у гала-концерті , який відбувся у Львові.

***

  У Бродівській СЗОШ І-ІІІ ст. №2 відбувся семінар - практикум учителів іноземних мов  за участю методиста з викладання англійської мови  в західному регіоні України, представника видавництва "Oxford Л.М.Сичивиці  щодо проблем  ЗНО та шляхів їх вирішення. Серед найголовніших труднощів при складанні ЗНО було виділено наступні: недостатність часу  і неефективний його розподіл  учнями, брак ідей у виконанні творчого завдання, малий словниковий запас учасників ЗНО, велика прогалина в  знаннях граматики, недостатня кількість та якість практичного засвоєння знань і вмінь, відсутність хороших матеріалів для якісної підготовки до ЗНО. Представником видавництва "Oxford Л.М.Сичивицею було звернуто увагу педагогів й на проблему психологічного плану –паніки, що суттєво заважає й ускладнює виконання тестових завдань на належному рівні. Учасники семінару отримали вичерпні відповіді та практичні поради щодо подолання типових помилок при складанні ЗНО та підготовці вчителями своїх вихованців до успішної здачі вступного тестування. Значну увагу було приділено посібникам, що слугують якісній підготовці до ЗНО. Після семінару відбулася освітня виставка-ярмарок навчальної та довідкової літератури видавництва "Oxford University Press".







Переглядів: 376 | Додав: Адміністратор | Дата: 16.01.2014

З  метою підвищення ролі педагогічних працівників позашкільних навчальних закладів у виконанні основних завдань, визначених Законом України "Про позашкільну освіту" відбувся перший (районний) етап Всеукраїнського конкурсу майстерності педагогічних працівників позашкільних навчальних закладів "Джерело творчості" у  номінації "Керівник гуртка - 2014". За підсумками конкурсу переможцем стала Матвєєва Ірина Михайлівна, керівник гуртків науково-технічної творчості Бродівського районного центру науково-технічної творчості учнівської молоді.


Переглядів: 358 | Додав: Адміністратор | Дата: 16.01.2014

Завершився другий (обласний) тур Всеукраїнського конкурсу "Учитель року - 2014". За підсумками конкурсу лауреатами стали:  у номінації "трудове навчання" - Волощак Оксана Романівна, учитель Ясенівської ЗОШ І-ІІІ ст., у номінації "географія" - Ковальчук Марія Іванівна, учитель Бродівської СЗОШ І-ІІІ ст. №2 з вивченням англійської мови з 1 класу. Вітаємо! Бажаємо творчих злетів!

Переглядів: 330 | Додав: Адміністратор | Дата: 16.01.2014

На базі Голосковицького НВК відбулось спільне засідання методичних об'єднань вчителів української мови та літератури і класних керівників Заболотцівського освітнього округу «Використання особистісно-орієнтованих освітніх технологій як провідний напрям діяльності вчителя-словесника та класного керівника». Мета засідання – виявити оптимальні методи та форми взаємодії вчителя й учня. Розпочала семінар завідувач РМК Н.Антоненко,  яка наголосила на актуальності впровадження педагогічних технологій, що сприяють особистісно-зорієнтованому навчанню та вихованню. З теоретичними матеріалами «Технології особистісно-зорієнтованого навчання та виховання» перед учасниками семінару виступили методист РМК Заяць Л.В. та учитель української мови та літератури Мартинець І.В. Учасники засідання мали можливість відвідати свято «Бо прийдуть до тебе зимові празники в гості», підготовлене  вчителями-словесниками Мартинець І.В. і Штеюк О.Б. та учнями Голосковицького НВК. Усі члени методоб’єднань стали активними учасниками ділової гри «Склади пазл», яка поглибила знання педагогів щодо форм роботи  в аспекті особистісно-орієнтованого навчання і виховання та додала святкового настрою.




 

Переглядів: 401 | Додав: Адміністратор | Дата: 16.01.2014

Copyright MyCorp © 2024