Відділ освіти Бродівської РДА
Меню сайту

ОСВІТА ЛЬВІВЩИНИ

ЛОІППО

САЙТИ ШКІЛ

САЙТИ ШКІЛ

ДОШКІЛЛЯ

Північне Поділля

Вітаю Вас, Гість · RSS 17.05.2024, 00:23

Головна » 2013 » Грудень » 20

На базі Корсівскої ЗОШ І-ІІ ст. відбулося засідання Лешнівського міжшкільного методоб’єднання класних керівників "Формування національної свідомості й самосвідомості школярів". Розпочинаючи засідання, завідувач РМК Антоненко Н.В. наголосила на важливості національної ідеї у  змісті виховної роботи класних керівників. У своєму виступі керівник методоб'єднання Онищук О.В. акцентувала увагу на практичному спрямуванні виховної роботи в аспекті збереження звичаїв та традицій нашого народу. Засідання завершилось обговоренням даного питання за круглим столом, на якому класні керівники Шнирівської ЗОШ І-ІІІ ст., Конюшківської ЗОШ І-ІІ ст. Іващук М.А. та Проненко О.М. поділились власним досвідом щодо  формування національної свідомості школярів. Учні 6-9 класів Корсівської ЗОШ І-ІІ ст. разом з класними керівниками Кліпарчук І.Д. та Баглай Н.Я. запросили гостей переглянути виховний захід "Є вареники у хаті – в Україні все гаразд". Вихованці школи ознайомили присутніх не лише з історією вареника, а  й провели майстер-клас з виготовлення національної страви, показавши свої кулінарні здібності і побажавши, щоб всі жили, "як вареники в маслі", щоб в родинах був мир і злагода, благополуччя і достаток.  





Переглядів: 359 | Додав: Адміністратор | Дата: 20.12.2013

У Бродівській ЗОШ І-ІІІ ст.№4 відбулося розширене  засідання ради методичного кабінету за участю заступників  директорів шкіл з  навчально-виховної роботи загальноосвітніх навчальних закладів району. На засіданні ради методичного кабінету розглянуто наступні питання:

1. Про підсумки ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів у 2013-2014 н. р.

2. Про пошуково-дослідницьку діяльність учнів загальноосвітніх навчальних закладів у процесі вивчення суспільствознавчих дисциплін.

3. Про співпрацю бібліотекаря і педагогічних працівників загальноосвітніх навчальних закладів  з метою реалізації навчальних програм.

4. Про підсумки проведення  районного туру Всеукраїнського конкурсу "Учитель року-2014".

5. Про схвалення досвіду роботи вчителя біології Білявецької ЗОШ І-ІІ ст. Шпотюк Оксани Йосипівни з проблеми "Формування здоров'язберігальних компетентностей у навчально-виховному процесі з біології".

6. Про схвалення досвіду роботи вчителя біології Суховільської ЗОШ І-ІІІ ст. Крук Юлії Степанівни з проблеми "Формування екологічних компетентностей учнів у навчально-виховному процесі з біології".

7.   Про розгляд, схвалення та рекомендація до друку навчально-методичних посібників.






***

У Бродівській ЗОШ І-ІІІ ст. №4 відбулося засідання районного методоб’єднання вчителів англійської мови "Інноваційні  технології навчання як умова самовдосконалення вчителя та самореалізації учня". Метою роботи було забезпечення науково-методичного супроводу щодо збагачення системи педагогічної діяльності вчителів англійської мови нестандартними підходами, підготовки педагога до інноваційної діяльності, популяризації та розповсюдження ефективної педагогічної практики. У теоретичній частині засідання взяли участь педагоги Бродівської СЗОШ І-ІІІ ст. №2. Губач А.О. розповіла про мотивацію учнів у процесі вивчення іноземної мови, акцентуючи увагу колег на її важливості. Про підходи до диференціації роботи учнів у своїй професійній діяльності говорила Дида О.П. Педагогам була корисною інформація щодо шляхів модернізації навчально-виховного процесу за рахунок впровадження прогресивних інноваційних методик і технологій, підготовлена вчителем Плебанською Є.В. Досвідом роботи поділилися вчителі Бродівської ЗОШ І-ІІІ ст. №4, демонструючи презентації з проблем, над якими вони працюють. Зокрема, учитель Лозова З.Я. зосередила увагу присутніх на формуванні та вдосконаленні  вмінь читання. Своєю презентацією учитель Чернецька М.В. довела присутнім необхідність використання рольових ігор на уроках англійської мови задля набуття школярами мовленнєвої практики в реальних життєвих ситуаціях.  На особливу увагу заслуговує урок у 5 класі на тему "All about my family", проведений учителем  Бродівської ЗОШ І-ІІІ ст. Лисунець О.С Підсумовуючи роботу засідання, методист РМК Глухенька І.Є. наголосила на важливості використання інноваційних технологій навчання з метою створення умов самовдосконалення вчителя та самореалізації учня у процесі вивчення англійської мови. 





Переглядів: 460 | Додав: Адміністратор | Дата: 20.12.2013

Copyright MyCorp © 2024