Відділ освіти Бродівської РДА
Меню сайту

ОСВІТА ЛЬВІВЩИНИ

ЛОІППО

САЙТИ ШКІЛ

САЙТИ ШКІЛ

ДОШКІЛЛЯ

Північне Поділля

Вітаю Вас, Гість · RSS 16.05.2024, 05:40

Головна » 2013 » Грудень » 11

В актовій залі Бродівської гімназії імені Івана Труша  чергове засідання вчителів християнської етики району"Формування духовних цінностей у школярів. Проблеми знеособлення людини у  нашому суспільстві. Притчі Христові"  розпочалося зі спільної молитви за Україну,  вступних слів отця Я.  Царика та вчителя християнської етики Загоруйко Н. Й. Мотивом  до драматичних виступів гімназійних  школярів 2-А, 2-Б, 2-В(6) стало завдання: зрозуміти і усвідомити християнську мораль, через  засади правди і свободи, які  Божественний Учитель  подав нам через  притчі. Розкриваючи зміст притч "Про блудного сина", "Про милосердного самарянина", "Про сівача"учні  зосередили увагу на  головній меті: осягнення Царства Божого.  Нарікаючи на несправедливість і немилосердність, які панують у суспільстві, заохочували  прагнути до досконалості, справедливості, доброти і любові.  Методист районного методичного кабінету Сірко Л. В. запропонувала виконати практичну  частину засідання: написати  зразки конспектів уроків "Морально-етичні  цінності молоді. Християнський життєвий вибір людини". Обговорюючи підняті проблеми, вчителі християнської етики наголосили, що наша християнська віра - це підвалина життя, а щасливий є той, хто слухає і виконує Слово Боже. 

***

У Ясенівській ЗОШ І-ІІІ ст. проведено міжшкільне методичне об’єднання вчителів математики з проблеми «Розвиток самостійності та творчості на уроках математики та позакласних заняттях». Учасники семінару відвідали урок математики у 6 класі «Відсоткові розрахунки», проведений Кохманською Г.М.  Конференція у 11 класі «Числа Фібоначчі і золотий переріз», організована вчителем Дзьобою О.Ю., відзначалася глибоким науковим змістом, пізнавальною активністю учнів, творчістю та неординарністю. Методист РМК Шелест Л.С. ознайомила присутніх із основними вимогами до організації самостійної роботи учнів на уроці. 




Переглядів: 340 | Додав: Адміністратор | Дата: 11.12.2013

В рамках Всеукраїнського тижня права на базі Голубицької ЗОШ І-ІІ ст. відбулося засідання міжшкільного методичного об"єднання вчителів історії та правознавства Підкамінського освітнього округу "Розвиток критичного мислення з питань  дотримання прав людини". З теоретичними питаннями виступили вчителі правознавства Звиженської ЗОШ І-ІІ ст. Оленич Я.В. та Черницької ЗОШ І- ІІ ст. Молінський Ю.І. Глибокий аналіз системного  підходу до викладу  загальнотеоретичних положень та правових норм у нашому суспільстві зробили вчителі правознавства та керівники навчальних закладів Пеняківської ЗОШ І-ІІІ ст. Гнатюк І.Й. і Суховільської ЗОШ І-ІІІ ст. Романич М.В. Правова освіта розглядалася на уроці історії України у 7 класі "Культура Київської Русі наприкінці Х – у першій половині ХІ ст.. "Руська правда". Вчитель історії та правознавства вищеназваного навчального закладу Боярська І.В. разом з учнями наводила  приклади  основних внутрішньо і зовнішньополітичних заходів Володимира та Ярослава, спираючись на звичаєве право та "Руську правду". Підводячи підсумки заняття,  методист РМК Сірко Л.В. та керівник методоб"єднання  Борячок Р.В. закцентували увагу педагогів на важливості  навчання  учнів  вільно оперувати  основними поняттями у сфері правової науки та вміло їх  реалізувати у повсякденному житті.

Переглядів: 352 | Додав: Адміністратор | Дата: 11.12.2013

Copyright MyCorp © 2024