Відділ освіти Бродівської РДА
Меню сайту

ОСВІТА ЛЬВІВЩИНИ

ЛОІППО

САЙТИ ШКІЛ

САЙТИ ШКІЛ

ДОШКІЛЛЯ

Північне Поділля

Вітаю Вас, Гість · RSS 16.05.2024, 06:50

Головна » 2013 » Грудень » 04

Проведено засідання Суховільського міжшкільного методичного об’єднання вчителів математики  на базі Нем’ячівської ЗОШ І-ІІ ст. «Вивчення  та впровадження методик компетентнісного підходу на уроках математики». Методист методичного кабінету Шелест Л.С. розкрила ознаки виявлення фахової, соціальної, загальнокультурної, здоров’язберігаючої, громадянської, інформаційної компетентностей педагогічного працівника.  Більш детально зупинилася на фаховій компетентності, як здатності до реалізації таких функцій професійної діяльності: організаційної, конструктивної, дослідницької, проектувальної, контрольно-аналітичної, рефлексивної, функції мотивації та стимулювання. На високому рівні проведено відкритий підсумковий  урок з алгебри у 9 класі «Парабола на службі у людини» вчителем Нем’ячівської ЗОШ І-ІІ ст. Букало Г.З. Під час обговорення уроку учасники засідання зазначили, що на уроці діти продемонстрували глибокі знання з теми, а вчитель майстерно і доцільно застосувала активні та інтерактивні методи навчання (робота в групах, проектна діяльність) мультимедійну презентацію, відеоролик, що сприяло активізації пізнавальної діяльності учнів, підвищенню інтересу  дітей до вивчення математики. 

***

Будь-яка професія передбачає постійну роботу над собою задля професійного розвитку як фахівця. Професія педагога, окрім цього, вимагає самовдосконалення особистості вчителя. Участь у конкурсах педагогічної майстерності надає вчителям можливість якнайкраще продемонструвати свій фаховий рівень, загальну культуру, педагогічний досвід.

З метою виявлення й підтримки творчої праці вчителів, підвищення їх професійної компетентності, популяризації педагогічних здобутків проведено І тур Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2014» у таких номінаціях: «Світова література», «Трудове навчання», «Географія», «Початкові класи».

За підсумками І туру конкурсу переможцями стали:

у номінації «світова література» - Вишневська Галина Ярославівна, учитель Бродівської ЗОШ І-ІІІ ст. №4;

у номінації «трудове навчання» - Волощак Оксана Романівна, учитель Ясенівської ЗОШ І-ІІІ ст.;

у номінації «географія» - Ковальчук Марія Іванівна, учитель Бродівської СЗОШ І-ІІІ ст. №2;

у номінації «початкові класи» - Кравицька Наталія Степанівна, учитель Бродівської СЗОШ І-ІІІ ст. №2.

Бажаємо конкурсантам невичерпних творчих сил, натхнення, успіхів, прагнення до перемоги. Сподіваємось, що переможці районного етапу конкурсу гідно представлять наш район у змаганнях на обласному рівні.






Переглядів: 325 | Додав: Адміністратор | Дата: 04.12.2013

Copyright MyCorp © 2024