Відділ освіти Бродівської РДА
Меню сайту

ОСВІТА ЛЬВІВЩИНИ

ЛОІППО

САЙТИ ШКІЛ

САЙТИ ШКІЛ

ДОШКІЛЛЯ

Північне Поділля

Вітаю Вас, Гість · RSS 16.05.2024, 10:29

Головна » 2013 » Листопад » 25

Розміщуємо для ознайомлення протоколи остаточних результатів ІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з фізики: 7 клас, 8 клас, 9 клас, 10 клас, 11 клас

Розміщуємо для ознайомлення протоколи остаточних  результатів ІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформатики:8-9 класи, 10 клас, 11 клас.


Розміщуємо для ознайомлення протоколи остаточних результатів ІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з історії: 8 клас, 9 клас, 10 клас, 11 клас.


Розміщуємо для ознайомлення протоколи остаточних результатів ІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з фізичної культури:11 класи (дівчата), 11 клас (хлопці)
Переглядів: 337 | Додав: Адміністратор | Дата: 25.11.2013

У Ясенівській ЗОШ І-ІІІ ст. відбулося засідання методичного об’єднання учителів української мови і літератури Ясенівського освітнього округу «Диференціація на уроках української мови та літератури як засіб особистісно зорієнтованого навчання». Учасники засідання відвідали урок української мови в 11 класі «Синоніміка односкладних речень» (проведений учителем Б.Г.Башко), урок української літератури у 5 класі «Іван Франко «Фарбований лис». Образ Лиса Микити, риси його характеру» (проведений учителем О.М.Процик) та мовний КВК «У світі фразеології» (проведений учителем Л.В.Долинюк). Учителі-словесники мали змогу побачити різноманітні методи  диференціації як на уроках, так і в позакласній роботі, запозичити найвдаліші та найефективніші прийоми особистісно зорієнтованого навчання. Методист РМК Л.В. Заяць провела практикум з аналізу та самоаналізу уроку, закцентувавши увагу на ефективності використання на уроках рідної мови і літератури різнорівневих та індивідуальних завдань.





***

На базі Станіславчицького НВК відбулося міжшкільне методичне об'єднання вчителів початкових класів "Партнерська взаємодія дошкільної та початкової освіти". Вихователь дошкільної групи Кметь Ольга Богданівна ознайомала присутніх з питанням "Спільна робота та принципи співпраці побудови системи дошкільної та почтакової освіти". Вчителі початкових класів спільно із вихователями дошкільної групи  намітили шляхи співпраці, розробили методичні рекомендації щодо забезпечення наступності в дошкільній та початковій освіті, порівняли основні вимоги програм 1 класу та старшої дошкільної групи. Вчитель початкових класів Кметь Надія Петрівна провела відкритий урок читання  у  4 класі "В.О.Сухомлинський. Як Павлик списав у Зіни задачу". 
Переглядів: 344 | Додав: Адміністратор | Дата: 25.11.2013

Copyright MyCorp © 2024