Відділ освіти Бродівської РДА
Меню сайту

ОСВІТА ЛЬВІВЩИНИ

ЛОІППО

САЙТИ ШКІЛ

САЙТИ ШКІЛ

ДОШКІЛЛЯ

Північне Поділля

Вітаю Вас, Гість · RSS 16.05.2024, 12:16

Головна » 2013 » Листопад » 12

Сучасному вихователю необхідно працювати в умовах конкуренції, прагнути до підвищення кваліфікації і вміти оцінити та переглянути результати своєї діяльності. Для цього педагогу стане в нагоді його портфоліо. Як же це зробити? На що звернути увагу? Які є типи портфоліо? І що таке портфоліо? Ці та інші питання розглядалися на семінарі-практикумі педагогів ДНЗ Заболотцівського освітнього округу «Вчимося складати портфоліо», який проходив на базі Лугівського дошкільного навчального закладу. Мета семінару – поглибити та розширити знання про технологію портфоліо, навчити упорядковувати матеріали та формувати «портфель педагога», розвивати навички рефлексії та професійної самооцінки результатів педагогічної праці, спонукати до творчості. Завідувач Черніховська Г.С. та вихователі Заболотцівського ДНЗ Харко О.П., Околіта О.Б., Сахаревич І.В., заступник директора Заболотцівської ЗОШ І-ІІІ ст. Стрехалюк М.І. поділились досвідом роботи по створенню портфоліо. Методист РМК Ткачик О.В. ще раз звернула увагу всіх присутніх, що сьогодні, як свідчить сучасна освітня практика, важливою якістю педагога постає уміння зібрати, проаналізувати та показати кращі результати своєї праці. 




На базі Бродівської ЗОШ І-ІІІ ст. №4 відбулося спільне засідання школи молодого історика району та вчителів історії та правознавства Бродівського ММО. Відбулася дієва розмова з проблем успішного навчання учнів, значення ролі вчителя історії в навчальному процесі. Проаналізовано урок історії, проведений вчителем Голобородько І. Д. в 11 – А класі "Україна в умовах політичної та економічної лібералізації суспільства. Ставлення в суспільстві до діяльності М. Хрущова".  На допомогу   молодому вчителеві історії вчителі-наставники підготували методичні матеріали для підготовки уроків. На завершення засідання вчитель історії Дзьоба О. М. провів круглий стіл з питань хрущовської відлиги,  її наслідків та уроків.  

Переглядів: 305 | Додав: Адміністратор | Дата: 12.11.2013

У Гаївській ЗОШ І-ІІ ст. відбулося засідання Суховільського методичного об'єднання вчителів фізики з проблеми "Методи активізації пізнавальної діяльності учнів під час вивчення фізики". З теоретичними аспектами даної проблеми присутніх ознайомила  вчителька фізики Гаївської ЗОШ І-ІІ ст. Бендюк Ю.Б., а практичне рішення цього питання вчителі побачили, відвідавши урок з фізики у 7 класі "Рух атомів і молекул. Залежність швидкості руху атомів і молекул від температури тіла. Дифузія". Підсумки засідання підвела методист районного методичного кабінету Л.С.Шелест.





Переглядів: 409 | Додав: Адміністратор | Дата: 12.11.2013

Розміщуємо для ознайомлення протоколи остаточних результатів ІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з німецької мови та англійської мови (сторінки 1,2,3,4).

Нещодавно проведено районний конкурс виховних програм загальноосвітніх навчальних закладів у номінаціях: виховна програма ЗНЗ І ст.; виховна програма ЗНЗ І-ІІ ст.; виховна програма ЗНЗ І-ІІІ та ІІ-ІІІ ст.; спеціальна виховна програма(проект). Мета конкурсу – сприяти формуванню у ЗНЗ району ґрунтованого на довірі та співпраці виховного простору, в якому учні формуються як українці – громадяни України, сповнені прагнення і волі реалізувати себе на благо Батьківщини, місцевої громади, родини та наділені уміннями толерантно комунікувати з представниками інших європейських народів, культур світу. У конкурсі взяли участь педагоги 15 загальноосвітніх навчальних закладів району. На підставі рішення журі переможцями визнано:

у  номінації "виховна програма ЗНЗ І-ІІ ст.", І місце – Конюшківська ЗОШ І-ІІ ст. (розробник –Романюк С.В.);

у  номінації "виховна програма ЗНЗ І-ІІІ ст.",  І місце – Бродівська  ЗОШ І-ІІІ ст.№4 (розробник – Ковальчук І.Л.);

у  номінації "спеціальна виховна програма (проект)" , І місце – Ясенівська ЗОШ І-ІІІ ст. (розробники – Шоп'як О.Д., Левчишин Н.М., Павлюк Г.Я.).

Переглядів: 314 | Додав: Адміністратор | Дата: 12.11.2013

Розміщуємо для ознайомлення протоколи остаточних результатів ІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з біології:
Переглядів: 316 | Додав: Адміністратор | Дата: 12.11.2013

На базі Бродівської ЗОШ І-ІІІ ст. №3 поведено ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з математики та християнської етики. Розміщуємо протоколи остаточних результатів олімпіад для ознайомлення.

Переглядів: 471 | Додав: Адміністратор | Дата: 12.11.2013

Copyright MyCorp © 2024