Відділ освіти Бродівської РДА
Меню сайту

ОСВІТА ЛЬВІВЩИНИ

ЛОІППО

САЙТИ ШКІЛ

САЙТИ ШКІЛ

ДОШКІЛЛЯ

Північне Поділля

Вітаю Вас, Гість · RSS 16.05.2024, 06:19

Головна » 2013 » Листопад » 01

          В актовій залі Бродівської СЗОШ І-ІІІ ст.№2  проведено районну науково-практичну конференцію "Василь Сухомлинський в діалозі з компетентнісним підходом до якості освіти в сучасному вимірі", присвячену 95-ій річниці від дня народження Василя Сухомлинського. У конференції взяли участь методисти райметодкабінету, заступники директорів шкіл з навчально-виховної роботи загальноосвітніх навчальних закладів та методисти-вихователі дошкільних навчальних закладів району. Із вступним словом виступила завідувач райметодкабінету Н.В.Антоненко. Присутні  мали змогу прослухати цікаві та змістовні виступи. Учасники заходу ділились досвідом втілення педагогічних ідей видатного педагога у конкретні технології навчання, виховання й управління. На завершення педагоги переглянули книжкову виставку, підготовлену бібліотекарем Бродівської СЗОШ І-ІІІ ст. №2 О.Я.Олійник. (Програма конференції).






В актовій залі Бродівської СЗОШ І-ІІІ ст.№2  відбулася інформаційно-методична нарада заступників  директорів шкіл з навчально-виховної роботи ЗНЗ району. Розглянуто  наступні  питання:

Про моніторинг якості загальної середньої освіти серед учнів 5 та 10 класів.
Про реєстрацію на пробне ЗНО-2014.
Про організацію і проведення  І-ІІ етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів  у  2013-2014 н.р.
Про організацію та проведення  І туру Всеукраїнського конкурсу "Учитель року – 2014".
Про курси підвищення  кваліфікації  педагогічних працівників за кредитно-модульною системою у 2013 році.
Про організацію та проведення атестації керівних кадрів.


У Бродівській спеціалізованій загальноосвітній школі І-ІІІ ст. №2 з вивченням англійської мови з 1 класу відбулось засідання школи професійної адаптації молодих учителів іноземних мов. Педагоги познайомились із своїми колегами, працюючи в групах. "Інтернаціональна" атмосфера сприяла активізації роботи та зацікавленості  результатами своєї діяльності. Члени творчої групи – учителі Бродівської СЗОШ І-ІІІ ст. №2 Марець І.М., Трофимюк О.О., Безпалько І.М. –  зорганізували роботу в групах щодо проведення початкових етапів уроку: привітання, фонетична та мовленнєва зарядка, перевірка домашнього завдання. Усім додав настрою виступ учениці школи Соломії Чаплюк, котра  виконала пісню про маму німецькою мовою та про чудовий день – англійською мовою. Перегляд відеофільму «Яким вчителем не потрібно бути» додав ноти гумору до загальної атмосфери засідання. Без сумніву, майстер-клас учителя англійської мови Бродівської СЗОШ І-ІІІ ст. №2 Кульчицької М.Б. – проведення гри «Vocabulary Box» залишиться у методичній скарбничці кожного молодого вчителя. Корисною для молодих педагогів була інформація вчителя англійської мови Кулікова О.Я. про нові тенденції  ведення портфоліо. На завершення засідання школи професійної адаптації пролунав колективний спів «We are the champions» у супроводі гри на гітарі у виконанні учителів-початківців Стеблика Т.М. і Кулікова О.Я.


Переглядів: 350 | Додав: Адміністратор | Дата: 01.11.2013

Copyright MyCorp © 2024