Відділ освіти Бродівської РДА
Меню сайту

ОСВІТА ЛЬВІВЩИНИ

ЛОІППО

САЙТИ ШКІЛ

САЙТИ ШКІЛ

ДОШКІЛЛЯ

Північне Поділля

Вітаю Вас, Гість · RSS 16.05.2024, 06:50

Головна » 2013 » Жовтень » 29

У Бродівській СЗОШ І-ІІІ ст. №2 відбулось засідання творчої групи вчителів іноземних мов. Всі учасники групи з готовністю та ентузіазмом підійшли до вивчення проблеми «Шляхи подолання труднощів у процесі викладання другої іноземної мови в середній загальноосвітній школі». Члени творчої групи поставили завдання на 2013-2014 навчальний рік: якомога швидше віднайти нові високоефективні форми та методи  навчально-виховного процесу; виробити спільні рекомендації на допомогу вчителям другої іноземної мови. Керівник творчої групи, учитель англійської мови Бродівської СЗОШ І-ІІІ ст. №2 І.М.Марець та методист РМК І.Є.Глухенька запропонували оптимальні шляхи вирішення даної проблеми.



Переглядів: 380 | Додав: Адміністратор | Дата: 29.10.2013

У Бродівській СЗОШ І-ІІІ ст. №2 відбулося друге засідання районного методичного об'єднання вчителів інформатики з теми "Система підготовки та проведення учнівських олімпіад з інформатики та інформаційних технологій". Вчителі району обговорили та проаналізували олімпіадні завдання з ІТ та програмування за минулий навчальний рік, опрацювали способи їх розв'язування, Значну увагу було приділено системі підготовки  обдарованих учнів до олімпіади. За круглим столом члени методичного об'єднання поділилися проблемами, з якими зіткнулися під час проведення олімпіад попереднього року, намітили шляхи їх розв'язання. Також не оминули учасники і питання щодо особливостей проведення цьогорічних олімпіад.





На базі Бродівської ЗОШ І-ІІІ ст. №3 відбулося засідання районної школи молодого вчителя. 25 молодих педагогів, які цьогоріч вперше переступили поріг школи як вчителі, зібралися для обміну враженнями від перших днів у школі, для поглиблення знань з педагогіки, методики викладання предметів. Тренінг «Професійна майстерність: становлення, проблеми, шляхи подолання» провела методист РМК Н.Д.Шушкевич. Про імідж учителя, стиль одягу розповіла керівник гуртків Бродівського ЦДЮТ  І.М.Філіпенко. З великою цікавістю присутні переглянули мультимедійну презентацію ділового одягу. Практичне заняття «Організація навчально-виховної роботи у школі: ведення шкільної документації, атестація педагогічних працівників, календарне та поурочне планування» змістовно та доступно провели головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту І.П.Любунь та завідувач райметодкабінету Н.В.Антоненко. З метою виявлення труднощів як методичного, так і психологічного характеру учасникам школи молодого вчителя було запропоновано заповнити анкети.




Переглядів: 345 | Додав: Адміністратор | Дата: 29.10.2013

З метою широкої пропаганди  серед  учнівської молоді  кращих  мистецьких  творів, що популяризують  українську пісню та слово, розкривають  героїчний  шлях національно-визвольної  боротьби  українського  народу у  ХХ ст.,     у Народному домі відбувся ХІV районний  дитячо-юнацький фестиваль мистецтв "Сурми звитяги" у таких номінаціях: "солісти-вокалісти", "вокальні та вокально-інструментальні ансамблі", "хорові колективи", "духові оркестри та інструментальні ансамблі", "авторська патріотична пісня", "літературно-музична композиція", "художнє читання", "живописна композиція", "листівка", "графічна композиція", "декоративно-тематична композиція". У фестивалі взяли участь 32 навчальні заклади.

Переможцями визнано:

у номінації "солісти-вокалісти"

Іськів Лілію, ученицю Бродівської ЗОШ І-ІІІ ст. №4 (кер.Олійник І.М.);

у номінації " вокальні ансамблі "(дуети)

Семчук Анжелу та Воробець Олену, учениць Бродівської  ЗОШ І-ІІІ ст. №3 (кер. Гром'як С.М.);

у номінації " вокальні  ансамблі"

вокальний ансамбль Нем'ячівської   ЗОШ І-ІІ ст. ( кер. Борушок С.П.);

у номінації " хорові  колективи"

хоровий колектив  Заболотцівської ЗОШ І-ІІІ ст  (кер. Банцур О.А.);

у номінації " художнє  читання"

Повідайко Оксану, ученицю  Ясенівської ЗОШ І-ІІІ ст. ( кер. Горбатюк М.М.);

у номінації " літературно-музична  композиція"

учнів Пониковицької ЗОШ І-ІІІ ст. з композицією "Ніхто тих пісень не заглушить…" ( кер. Гутник І.М., Гутник С.Я.);

у номінації "графічна композиція"

Убоженко Анну, ученицю Берлинської ЗОШ І-ІІІ ст. (кер. Коцюк М.Є.);

у номінації " живописна композиція"

Шийко Юліану, ученицю Бродівської  гімназії ім. Івана Труша (кер. Шнайдрук Г.С.);

у номінації " листівка"

Коваль Юлію, ученицю Бродівської  гімназії ім. Івана Труша (кер. Шнайдрук Г.С.);

у номінації " декоративно-тематична  композиція"

Возного Михайла, учня Заболотцівської  ЗОШ І-ІІІ ст. (кер. Возна О.І.).









Переглядів: 322 | Додав: Адміністратор | Дата: 29.10.2013

Copyright MyCorp © 2024