Відділ освіти Бродівської РДА
Меню сайту

ОСВІТА ЛЬВІВЩИНИ

ЛОІППО

САЙТИ ШКІЛ

САЙТИ ШКІЛ

ДОШКІЛЛЯ

Північне Поділля

Вітаю Вас, Гість · RSS 16.05.2024, 17:19

Головна » 2013 » Жовтень » 25

В рамках проекту «Впевнений крок» на базі Бродівської ЗОШ І ст. №1 проведено День відкритих дверей для вихователів дошкільних навчальних закладів №1,7,8 та 9 м.Броди. Вихователі відвідали відкриті уроки у перших класах з предметів: математика, навчання грамоти та англійська мова. Після відвіданих уроків проведено круглий стіл «Школа і садочок – надійний місточок», на якому учасники обговорили проблеми дезадаптації першокласників до шкільного життя, виробили основні стратегії їх усунення, намітили нові напрямки співпраці та взаємодії.





Переглядів: 297 | Додав: Адміністратор | Дата: 25.10.2013

Підведено підсумки районного конкурсу проектів «Тарас Шевченко і наш край», присвяченого 200-річчю з дня народження Т.Г.Шевченка. Учасниками конкурсу стали педагоги та учні 8-11-х класів десяти загальноосвітніх навчальних закладів Бродівщини. Проекти розраховані на жовтень 2013  – березень 2014 року і  передбачають створення інтернет-газети «Шевченко і сучасність», розробку сценарію позакласного заходу, присвяченого вшануванню великого Кобзаря та захід, зініційований самими учасниками конкурсу (вистава, диспут, екскурсії, зустрічі з відомими людьми тощо). На підставі рішення журі переможцями конкурсу визнано учнів та вчителів

І місце – Бродівської СЗОШ І-ІІІ ст. №2 (http://school2.org.ua/internet-hazeta/),

ІІ місце – Бродівської ЗОШ І-ІІІ ст. №4 (http://shevchenko-present.blogspot.com/),

ІІІ місце – Бродівської гімназії ім. І. Труша (http://gymnasiumtarass.at.ua/),

ІІІ місце - Підкамінської ЗОШ І-ІІІ ст. (http://pidkaminschool1.blogpost.com).

Переглядів: 322 | Додав: Адміністратор | Дата: 25.10.2013

В рамках обміну досвідом роботи відбулася творча зустріч методистів райметодкабінетів Бродівського та Золочівського районів. Колеги обговорили актуальні питання розвитку методичної служби, ознайомились з інноваційними формами роботи методичної роботи з педагогами на Золочівщині, зокрема, роботою школи молодого вчителя. Продуктивною була розмова із дирекцією  Золочівського НВК "Школа радості", під час якої  представлено роботу навчального закладу. Зустріч пройшла на високому рівні і сприяла обміну досвідом між освітянами сусідніх районів.




Переглядів: 300 | Додав: Адміністратор | Дата: 25.10.2013

Copyright MyCorp © 2024