Відділ освіти Бродівської РДА
Меню сайту

ОСВІТА ЛЬВІВЩИНИ

ЛОІППО

САЙТИ ШКІЛ

САЙТИ ШКІЛ

ДОШКІЛЛЯ

Північне Поділля

Вітаю Вас, Гість · RSS 16.05.2024, 18:50

Головна » 2013 » Жовтень » 09

На базі Бродівської ЗОШ І-ІІІ ст №3 відбулося засідання творчо-координаційної групи вчителів початкових класів району. Керівник творчої групи Кулакова Л.Ф. представила членів творчої групи. За круглим столом учасники засідання обговорили основні проблеми впровадження нового Державного стандарту  початкової освіти. Особливу увагу приділили вивченню природознавства.  Зазначили, що потребує мультимедійного супроводу змістова лінія програми «Рідний край». Детально опрацювавши програму учасники дійшли висновку, що варто систематизувати фото та відео матеріали про чарівні куточки природи рідного краю та узагальнити інформаційні та ілюстративні матеріали у вигляді мультимедійних презентацій про природу Брідщини. Це і стало основним завданням роботи творчо-координаційної групи на 2013-2014 навчальний рік.


 На базі Бродівської ЗОШ І-ІІІст. №3 проведено інформаційно-методичну нараду координаторів Міжнародного математичного конкурсу «Кенгуру» щодо проведення першого етапу конкурсу для учнів 2-6 класів – 6 грудня 2013 року. Методист районного методичного кабінету Шелест Л.С. ознайомила присутніх із планом заходів  щодо організації конкурсу та Положенням, підсумками щодо участі у конкурсі у минулому навчальному році.


Переглядів: 365 | Додав: Адміністратор | Дата: 09.10.2013

На базі Ясенівської ЗОШ І-ІІІ ст. та Підгорецької І-ІІ ст. відбувся районний семінар вчителів біології, географії та класних керівників «Використання еколого-краєзнавчого принципу у формуванні основних компетентностей учнів» за участю старшого викладача кафедри природничо-математичної освіти ЛОІППО Зінкевича М.В., заступника директора з навчально-методичної роботи ЛОЦЕНТУМ Кошіль М.І. та завідувача методичним відділом ЛОЦЕНТУМ Кульчицької О.І., методиста НП «Північне Поділля» Пилипчук М.З., настоятеля Підгорецької церкви о.Тараса Дзьоби. Зустріч розпочалася у Ясенівській ЗОШ І-ІІІ ст., де учасникам семінару був представлений проект «Шкільний дендропарк». Педагоги мали моживість познайомитися не тільки з практичною діяльністю шкільного дендропарку, а й з теоретичними аспектами екологічного виховання та навчання. Відбулася презентація цільової програми виховної роботи «Я-частина дива, що називається Земля!». Театралізоване дійство «Подорож в екокоролівство» додало яскравого емоційного забарвлення заходу. Директор Ясенівської ЗОШ І-ІІІ ст. Башко Б.Г., керівник методичного об’єднання класних керівників Шоп’як О.Д. та вчитель біології Левчишин Н.М. представили роботу з формування екологічної культури через ефективну освіту та виховання, поділилися педагогічними надбаннями. Наступним етапом у роботі було презентація еколого-краєзнавчого проекту Підгорецької ЗОШ І-ІІ ст. «Знати. Збереігати. Відновлювати». Учасники семінару відвідали парк Підгорецького замку. Наступними зупинками екологічної стежини були «Тортонські пісковики», «Джерело», «Монастир ЧСВВ-осередок залягання «пливунів», «Високе городище». Директор та вчитель географії Підгорецької ЗОШ І-ІІ ст. Тишко Т.Я., вчитель біології Масляник О.П. разом з учнями школи довели, що екологічна освіта – це цілісне культурологічне явище, яке включає процес навчання, виховання та розвитку особистості. Завершився семінар підведенням підсумків та побажаннями методистів РМК Стецика В.О. та Шушкевич Н.Д. Завідувач районного методичного кабінету Антоненко Н.В. подякувала педагогам за плідну працю, побажала успішної еколого-освітньої та виховної діяльності.


Переглядів: 339 | Додав: Адміністратор | Дата: 09.10.2013

Copyright MyCorp © 2024