Відділ освіти Бродівської РДА
Меню сайту

ОСВІТА ЛЬВІВЩИНИ

ЛОІППО

САЙТИ ШКІЛ

САЙТИ ШКІЛ

ДОШКІЛЛЯ

Північне Поділля

Вітаю Вас, Гість · RSS 17.05.2024, 01:14

Головна » 2013 » Березень » 05

У Заболотцівській ЗОШ І-ІІІ ст. проведено засідання методичного об’єднання вчителів історії та правознавства Заболотцівського ОО "Компетентністний підхід у навчанні: суть, проблеми, перспективи". Презентацію теоретичного матеріалу з даної проблеми  зробила учитель-методист даної школи М.І.Стрехалюк. Учнівські компетенції, що випливають зі структури історичної свідомості, були у центрі проведення уроку історії України у 7 класі "Галицько-Волинська держава за Данила Галицького", його обговорення, самооцінки власної навчально-виховної діяльності вчителів, проведення анкетування "Психологічна культура вчителя". Роблячи підсумки, методист РМК Л.В.Сірко відзначила високий рівень професійної майстерності учителя-методиста М.І.Стрехалюк.

Переглядів: 316 | Додав: Адміністратор | Дата: 05.03.2013


У Бродівській ЗОШ І-ІІІ ст. №4 відбувся районний семінар практичних психологів "Проблеми морального виховання в сучасній школі", який благословив о.Іван Вихор, настоятель УГКЦ Різдва Пресвятої Богородиці з престольним празником св.Теклі. Директор школи Л.П.Сидорчук презентувала навчальний заклад. В рамках семінару практичним психологом І.І.Немерко проведено теоретичний аналіз проблеми та практичне заняття. Учасників семінару ознайомили з методичними рекомендаціями та порадами з даної проблеми методист  РМК Л.В.Сірко та о.Іван Вихор. Підсумовуючи заняття, практичні психологи проаналізували азбуку моральної культури за В.О.Сухомлинським та накреслили  моральні аспекти практики педагога.


Переглядів: 308 | Додав: Адміністратор | Дата: 05.03.2013

Підведено підсумки районного етапу  Всеукраїнської історико - географічної експедиції  учнівської  молоді "Історія міст та сіл України, у якому взяли участь вчителі та учні 17 навчальних закладів.

Переможцями визнано :

у напрямі "нарис – опис" роботу учнів експедиційного загону"Джерело" Заболотцівської ЗОШ І- ІІІ ст. "Село Заболотці: з глибини віків до сьогодення" (керівник-вчитель історії Заболотцівської  ЗОШ І-ІІІ ст. Стрехалюк М.І.);

у  напрямі "туристсько- краєзнавчий маршрут" маршрут №1 Пеняки - край історії, край природи Пеняки - Гута Пеняцька – Синє Вікно, тривалість 2 дні (керівник – вчитель історії Пеняківської ЗОШ І-ІІІ ст. Гнатюк І.Й.)

Переглядів: 336 | Додав: Адміністратор | Дата: 05.03.2013

На базі Бродівського ЦДЮТ відбувся районний конкурс декоративно-ужиткового мистецтва "Таланти твої, Україно!" у таких номінаціях: гердан, силянка; українська  народна  вишивка; ткацтво, килимарство; плетіння  з  природних  матеріалів; український народний  одяг; писанкарство; художня  обробка  дерева; кераміка.




Переглядів: 423 | Додав: Адміністратор | Дата: 05.03.2013

Проведено колегію відділу освіти, молоді та спорту Бродівської РДА. Заслухано та розглянуто питання:

1. Про виконання наказу Міністерства освітиі науки, молоді та спорту України від 29.10.2010 року №1023 "Щодо профілактики злочинності та правопорушень серед дітей, захисту їх прав на освіту".

2. Про фізичне виховання учнів спеціальної медичної групи.

3. Про формування соціальної компетентності дитини через дієве партнерство вчителя та учнів.


На базі Бродівської  ЗОШ І ст. №1 відбувся районний семінар вчителів англійської мови з питань використання новітніх технологій викладання англійської мови на сучасному етапі.

Переглядів: 425 | Додав: Адміністратор | Дата: 05.03.2013

Copyright MyCorp © 2024