Відділ освіти Бродівської РДА
Меню сайту

ОСВІТА ЛЬВІВЩИНИ

ЛОІППО

САЙТИ ШКІЛ

САЙТИ ШКІЛ

ДОШКІЛЛЯ

Північне Поділля

Вітаю Вас, Гість · RSS 16.05.2024, 16:30

Головна » 2013 » Березень » 01

У Пониковицькій ЗОШ І-ІІІ ст. відбулося спільне засідання методичних об’єднань учителів української мови і літератури Заболотцівського освітнього округу та вчителів географії Заболотцівського і Ясенівського ОО «Упровадження компетентнісного підходу до навчання». Мета засідання – підготовка компетентної особистості, що володіє системою  знань та вмінь з гуманітарних та природничих дисциплін, вміє здобувати знання самостійно та використовувати їх. Учасники засідання побували на уроці української мови у 7 класі «Урок-подорож. Прислівник. Узагальнення та систематизація вивченого» (проведений учителем І.М.Гутник) та уроці географії у 10 класі «Індія. Фізико-географічні особливості» (проведений учителем Г.М.Волос). Присутні змогли побачити, як вчителі практично формують компетентну особистість, а також побувати на святі «Плекаймо мову», підготовленому і проведеному вчителями та учнями Пониковицької школи. Методисти РМК В.О. Стецик та Л.В. Заяць роблячи підсумки, відзначили високий рівень професійної майстерності педагогів.



Переглядів: 290 | Додав: Адміністратор | Дата: 01.03.2013

У Бродівській  ЗОШ І-ІІІ ст.№4 відбувся районний семінар соціальних педагогів "Використання арт-технологій у роботі соціального педагога". Візитку навчального закладу презентувала директор школи Л.П.Сидорчук, а соціальний педагог школи О.Б.Лиховід налаштувала усіх присутніх до творчої співпраці, провівши вправи "Екран настрою","Квітка щастя". В рамках семінару проведені міні-лекція "Особливості, цілі та переваги арт-терапевтивних технологій", перегляд та обговорення презентації "Види арт-терапії та застосування їх у роботі з учнями". Підсумовуючи роботу семінару методист РМК Л.В.Сірко зазначила, що використання арт-терапії сприяє активному пошуку нових форм взаємодії зі світом та підвищує  адаптивність дітей в постійно мінливому світі.

 

У Бродівському ЦДЮТ відбувся районний семінар вчителів обслуговуючої праці та керівників гуртків з декоративно-ужиткового мистецтва "Проектна діяльність вчителів та учнів на уроках обслуговуючої праці та заняттях гуртків з декоративно-ужиткового мистецтва".  Перед присутніми виступили методист РМК В.Стецик та методист ЦДЮТ О.Стецик, розповівши про проектну технологію навчання та її застосування  у декоративно-ужитковому мистецтві, презентувавши проект "Лялька-улюблена дитяча іграшка". Керівники гуртків Бродівського ЦДЮТ Н.Тесля, І.Філіпенко запросили учасників семінару у творчу майстерню "Лялька-мотанка", у якій кожен педагог мав змогу виготовити традиційну українську народну іграшку. Вихованці лялькового театру даного  позашкільного навчального закладу під керівництвом О.Зоріної показали виставу "Колосок", подарувавши присутнім незабутні хвилини насолоди мистецтвом.




 

Переглядів: 414 | Додав: Адміністратор | Дата: 01.03.2013

Copyright MyCorp © 2024