Відділ освіти Бродівської РДА
Меню сайту

ОСВІТА ЛЬВІВЩИНИ

ЛОІППО

САЙТИ ШКІЛ

САЙТИ ШКІЛ

ДОШКІЛЛЯ

Північне Поділля

Вітаю Вас, Гість · RSS 17.05.2024, 19:34

Головна » 2012 » Грудень » 03

У  Бродівській ЗОШ І-ІІІ ст. №4  проведено ІІ етап Всеукраїнської  учнівської  олімпіади з астрономії та історії.

Переглядів: 397 | Додав: Адміністратор | Дата: 03.12.2012

З метою  піднесення  престижу  української  мови  та літератури  серед  молодого покоління, вшанування  творчої  спадщини  видатного  сина  українського  народу  Т.Г.Шевченка  у Бродівській гімназії  імені  Івана Труша проведено районний етап  ІІІ  Міжнародного  мовно-літературного  конкурсу  учнівської  молоді  імені  Тараса  Шевченка, у якому взяли участь 48  учнів 5-11 класів загальноосвітніх  навчальних  закладів.

 

У  Бродівській ЗОШ І-ІІІ ст. №4  проведено ІІ етап Всеукраїнської  учнівської  олімпіади з хімії, педагогіки і психології.

Переглядів: 362 | Додав: Адміністратор | Дата: 03.12.2012

На базі Бродівської ЗОШ І-ІІІ ст. №4 відбулася районна педагогічна конференція «Організаційно-педагогічні умови ефективного впровадження  у практику нових державних стандартів початкової освіти» за участі вчителів 1-4 класів та вихователів старших груп дошкільних навчальних закладів. Учасники конференції обговорили питання наступності у змісті дошкільної та початкової освіти, умови створення сприятливого середовища для адаптації першокласника до шкільного життя; опрацювали нові навчальні програми для початкової школи та програму дошкільного виховання «Впевнений старт», особливості компетентністного підходу до змісту початкової освіти; поділилися досвідом співпраці між дошкільним навчальним закладом та початковою ланкою освіти. 

 

Учні Бродівської  гімназії  імені  Івана  Труша, юні журналісти шкільної газети "Ватра" взяли участь в обласному конкурсі друкованих видань, газет та кіностудій та здобули друге місце.

 

Переглядів: 348 | Додав: Адміністратор | Дата: 03.12.2012


У Бродівському центрі дитячої та юнацької творчості відбувся районний семінар-практикум керівників гуртків декоративно-ужиткового мистецтва позашкільних навчальних закладів та вчителів обслуговуючої праці з проблеми "Розвиток  творчих якостей особистості як умови професійного самовизначення учнівської молоді". Мета семінару – підвищити рівень поінформованості педагогів з питань профорієнтації та підготовки учнів до життя через упровадження профільного навчання в старшій школі. Про пріоритетні напрямки розвитку позашкільної освіти та професійного самовизначення школярів розповіла директор ЦДЮТ Смаль Н.В., про мету і завдання профільного навчання у загальноосвітніх навчальних закладах та профорієнтаційну роботу з молоддю інформували  методист РМК Стецик В.О та начальник відділу активної підтримки Бродівського центру зайнятості Полеха О.А. У круглому столі "Праця і краса врятують світ", який провела методист ЦДЮТ Стецик О.П., взяли участь вчитель трудового навчання Бродівської ЗОШ І-ІІІ ст. №3 Сухович Л.І., керівники гуртків Бродівського ЦДЮТ Тесля Н.Я., Павлюк Н.В. Презентацію професій розкрійника-модельєра та пекаря-кондитера провели керівник гуртка "Крій та шиття" Бродівського ЦДЮТ Філіпенко І.М. та викладач загальнотехнічних дисциплін Бродівського відділення Поморянського професійного ліцею Романюк Н.В. У практичній частині семінару був проведений майстер-клас "Чарівне мистецтво декупажу". Під керівництвом досвідченого керівника гуртка Радивилівського Будинку учнівської творчості Рівненської області  Ківільової В.Д. кожен учасник майстер-класу мав можливість власноруч виготовити ялинкову прикрасу в техніці декупаж. Педагоги також оглянули виставку дитячих робіт гуртків декоративно-ужиткового мистецтва.








Переглядів: 301 | Додав: Адміністратор | Дата: 03.12.2012

У Берлинській ЗОШ І-ІІІ ст. відбувся  районний семінар-практикум заступників директорів шкіл з навчально-виховної роботи з проблеми "Система управління методичною роботою з молодими педагогами у навчальному закладі". Мета семінару-практикуму - підвищення рівня професійної компетентності педагогів щодо роботи з молодими вчителями. Відкрила семінар завідувач РМК Антоненко Н.В. Директор Берлинської ЗОШ І-ІІІ ст. Коцюк М.Є. розповів присутнім про історію школи. Модель методичної підтримки молодого педагога презентувала методист РМК Заяць Л.В. Заступник директора з навчально-виховної роботи даної школи Грушецький М.В. поділився  власним досвідом організаційно-методичної роботи з молодими фахівцями. Шестеро досвідчених вчителів-наставників цієї школи  мали добру нагоду продемонструвати педагогічну майстерність, проводячи уроки математики, природознавства, історії України, географії, інформатики та української літератури. Далі заступники директорів шкіл з навчально-виховної роботи  відвідали "Галерею інноваційного пошуку "Від творчого наставника до творчого молодого педагога", проаналізували і розв’язали  змодельовані конфліктні ситуації, визначили можливі недоліки у роботі молодого вчителя та шляхи їх подолання. А керівник районного методичного об’єднання, заступник директора Бродівської гімназії ім. Івана Труша Паньків Г.Й. дала методичні рекомендації  та поради колегам щодо  професійного становлення молодого педагога.





Переглядів: 324 | Додав: Адміністратор | Дата: 03.12.2012

Copyright MyCorp © 2024