Відділ освіти Бродівської РДА
Меню сайту

ОСВІТА ЛЬВІВЩИНИ

ЛОІППО

САЙТИ ШКІЛ

САЙТИ ШКІЛ

ДОШКІЛЛЯ

Північне Поділля

Вітаю Вас, Гість · RSS 16.05.2024, 07:28

Головна » 2012 » Листопад » 27
З  метою надання інформації про умови проведення та можливості підготовки до ЗНО-2013 на базі Бродівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №4 методистами Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти та райметодкабінету відділу  освіти Бродівської РДА Бабюком М.В. та Островською М.Й. були проведені громадські слухання за участі майбутніх випускників, їх батьків та класних керівників 11-их класів загальноосвітніх навчальних закладів району.

Переглядів: 290 | Додав: Адміністратор | Дата: 27.11.2012

У Бродівській СЗОШ І-ІІІ ст. №2  проведено ІІ етап Всеукраїнської  учнівської  олімпіади з географії та російської мови і літератури.

Переглядів: 310 | Додав: Адміністратор | Дата: 27.11.2012

У Бродівській гімназії  імені  Івана Труша проведено ІІ етап Всеукраїнської  учнівської  олімпіади з фізики  та фізичної культури.

У Бродівській СЗОШ І-ІІІ ст. №2  проведено ІІ етап XIII Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика, у якому взяли  участь 186 учнів 3-11 класів ЗНЗ району.

Переглядів: 339 | Додав: Адміністратор | Дата: 27.11.2012

Розміщуємо для ознайомлення лист ЛОІППО від 16. 11. 2012 р. № 660  «Про порядок оформлення та   подачі  матеріалів педагогічними  працівниками, які претендують  на присвоєння педагогічних звань  «учитель-методист», «вихователь-методист»,  «практичний  психолог-методист»,  «педагог-організатор-методист»,  «керівник гуртка-методист»,  на розгляд вченою радою  Львівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти».

 У 23 навчальних закладах району  проведено Міжнародний природничий інтерактивний конкурс "Колосок-осінній-2012", у якому взяли участь 477 учнів 2-10 класів.

 Учениця Бродівської гімназії ім. І.Труша Кушнір Ірина здобула ІІІ місце в обласному конкурсі мовного плаката "Мова – твого життя основа". Вітаємо переможця.

 

Переглядів: 281 | Додав: Адміністратор | Дата: 27.11.2012

У Бродівській гімназії імені  Івана Труша  для  педагогів-організаторів шкіл району проведено майстер-класи "Паперова пластика". Працюючи у групах, педагоги  оволоділи японським видом мистецтва "Модульне орігамі" (керівник – педагог організатор Бродівської гімназії ім. Івана Труша Кашуба І.Д. ), виготовили цікаві вироби східного мистецтва "Квілінг" (керівник – учитель трудового навчання Бродівської гімназії ім. Івана Труша Гілевич Г.І.), ознайомились з мистецтвом "Кусудама" (керівник гуртка Бродівського РЦНТТУМ Степанюк С.В.). Учасники майстер-класів зробили перший, але успішний крок до оволодіння  новими видами мистецтва, а також поповнили свій "методичний кошик" інструкціями, пам’ятками та  буклетами, які підготували організатори заходу.




На базі Комарівської ЗОШ І-ІІ ст. відбулось засідання методичного об'єднання вчителів української мови та літератури Лешнівського освітнього округу "Особистісно-орієнтоване навчання спрямоване на результат підвищення рівня мовленнєвої діяльності". Метою засідання було розкрити особливості роботи педагогів з використання комунікативних технологій та особистісно-орієнтованого навчання. Про особистісно-орієнтоване навчання через призму прийомів та методів, продемонструвавши презентацію, розповіла Заяць Л.В., методист РМК. Перлинами педагогічного досвіду з даної теми з присутніми  поділилась вчитель Вовчук Г.М. Учасники засідання мали можливість відвідати урок української літератури, проведений вчителем Грицишиним Б.О., присвячений вивченню життєвого і творчого шляху Лесі Українки та її поезії. Гостем уроку став настоятель місцевої церкви о. Руслан Жигіль. Усі члени методоб’єднання взяли активну участь в обговоренні уроку та ділились власними методичними знахідками з питання, що обговорювалось.





Переглядів: 310 | Додав: Адміністратор | Дата: 27.11.2012

На базі Дуб'євського НВК відбулося засідання методичного об'єднання вчителів історії та правознавства Ясенівського освітнього округу з проблеми "Розвиток критичного мислення на уроках історії". Розглядалися теоретичні питання розвитку критичного мислення, практичні аспекти його застосування. Логічний наголос зроблено на активній пізнавальній діяльності учнів, в основі якої лежать вміння відповідати на запитання, що не мають однозначної відповіді. Під час навчання враховуються різні рівні розумової діяльності: знання, розуміння, використання, аналіз, синтез, оцінювання. Відкритий урок з історії України на тему "Київська Русь за часів Ярослава Мудрого" провів учитель місцевої школи  Скруха Богдан Дмитрович.

Переглядів: 320 | Додав: Адміністратор | Дата: 27.11.2012

Copyright MyCorp © 2024