Відділ освіти Бродівської РДА
Меню сайту

ОСВІТА ЛЬВІВЩИНИ

ЛОІППО

САЙТИ ШКІЛ

САЙТИ ШКІЛ

ДОШКІЛЛЯ

Північне Поділля

Вітаю Вас, Гість · RSS 16.05.2024, 15:26

Головна » 2012 » Листопад » 20

Згідно плану роботи районного методичного об'єднання вчителів початкових класів на базі Бродівської спеціалізованої ЗОШ І-ІІІ ст. №2 з вивченням англійської мови з 1 класу проведено засідання школи молодого вчителя. Вчителі-початківці відвідали уроки: математики у 1 класі (вчитель Ступак Г.І.), української мови у 2 класі (вчитель Кравчук Л.В.) та навчання грамоти у 1 класі (вчитель Дмитрук О.П.). Під час круглого столу молоді вчителі поділились враженнями щодо проведених уроків. Методист районного методичного кабінету Кирик І.Є. та заступник директора з навчально-виховної роботи в початкових класах Топилко О.О. надали методичні рекомендації молодим педагогам щодо особливостей роботи за новими Навчальними програмами та новими підручниками у 1 класі.

Переглядів: 302 | Додав: Адміністратор | Дата: 20.11.2012

У Бродівській гімназії  імені  Івана Труша проведено ІІ етап Всеукраїнської  учнівської  олімпіади з біології  та інформаційні технології.

Переглядів: 314 | Додав: Адміністратор | Дата: 20.11.2012

Проведено ІІ етап Всеукраїнської  учнівської  олімпіади з трудового  навчання для учнів  9-х та 11-х класів, який складався з 2-х турів: теоретичного  та практичного. Теоретична частина проходила у Бродівській СЗОШ І-ІІІ ст. № 2, а практична – у Бродівській  гімназії ім. Івана Труша, Бродівській СЗОШ І-ІІІ ст. № 2,  Бродівській  ЗОШ І-ІІІ ст. № 3.
Переглядів: 297 | Додав: Адміністратор | Дата: 20.11.2012

На базі Бродівської ЗОШ І-ІІІ ст. №3  пройшло засідання творчої групи вчителів української мови і літератури «Використання краєзнавчих матеріалів на уроках української мови». Учасники групи мали на меті розглянути професійні і творчі компетентності вчителя для створення моделі вчителя-майстра. Про роль тексту в реалізації соціокультурної змістової лінії на уроках української мови розповіла Заяць Л.В., методист РМК; презентацію «Реалізація соціокультурної компетентності в контексті вивчення української мови» представила Шишка І.Ю., керівник творчої групи. Також учасники творчої групи відвідали урок української мови з елементами технології формування соціальнозначущих  якостей, підготовлений і проведений Тимочко М.П.


Переглядів: 326 | Додав: Адміністратор | Дата: 20.11.2012

У Бродівській ЗОШ І-ІІІ ст. №3  відбулось спільне засідання районного методичного об’єднання вчителів української мови і літератури та методичного об’єднання Бродівського освітнього округу №1 «Удосконалення уроку як засіб розвитку творчої особистості вчителя». Мета засідання – формування творчої особистості педагога та практичне впровадження інноваційних технологій. Учасники методичного об’єднання переглянули презентацію «Активізація пізнавальної діяльності учнів на уроках української мови та літератури», підготовлену і представлену вчителем Лесик Л.В., мали можливість послухати поезію Ліни Костенко у виконанні Загоруйко У.М. та відвідали  урок української літератури «Проблема морального вибору людини, її втеча від світу. Дискусія про поведінку і вибір Івана Вишенського, за однойменним твором І.Франка», проведений вчителем Вашкевич Л.Я.

Переглядів: 301 | Додав: Адміністратор | Дата: 20.11.2012

У Бродівській ЗОШ І-ІІІ ст. №4 проведено навчальний семінар з питань  атестації педагогічних працівників за участі старшого викладача кафедри освітньої політики Львівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Козлової Л.Г.

Переглядів: 283 | Додав: Адміністратор | Дата: 20.11.2012

У  Бродівській ЗОШ І-ІІІ ст. № 3 проведено ІІ етап Всеукраїнської  учнівської  олімпіади  з української мови талітератури. 

Переглядів: 288 | Додав: Адміністратор | Дата: 20.11.2012

У  Бродівській ЗОШ І-ІІІ ст. №3  проведено ІІ етап  Всеукраїнської  учнівської  олімпіади з математики та християнської  етики.

Переглядів: 292 | Додав: Адміністратор | Дата: 20.11.2012

Copyright MyCorp © 2024