Відділ освіти Бродівської РДА
Меню сайту

ОСВІТА ЛЬВІВЩИНИ

ЛОІППО

САЙТИ ШКІЛ

САЙТИ ШКІЛ

ДОШКІЛЛЯ

Північне Поділля

Вітаю Вас, Гість · RSS 29.04.2024, 01:34

Головна » 2011 » Грудень » 14

У  Бродівській  ЗОШ І-ІІІ ст. № 3 проведено ІІ етап Всеукраїнської  учнівської  олімпіади з основ  правознавства та  астрономії.

Переглядів: 476 | Додав: Адміністратор | Дата: 14.12.2011

У  Бродівській  гімназії  імені  Івана Труша проведено ІІ етап Всеукраїнської  учнівської  олімпіади з основ економіки та інформаційних  технології.

 

Учні  5(9) класів Бродівської  гімназії імені  Івана Труша Руцька  Павлина, Степанюк Ярослав, Яворський  Василь, Шуст  Василь, Столяр Олена, Тереховський  Василь взяли  участь в очному  турі інтернет-олімпіади "Відкрита природнича демонстрація" з біології, який проходив на базі біологічного факультету  Львівського національного  університету  імені  Івана Франка. Перше  місце у цій  олімпіаді  здобув Шуст Василь.

 

  

Учні Бродівської  гімназії  імені  Івана  Труша, Бродівської ЗОШ І-ІІІ ст. №4, Шнирівської, Ясенівської  ЗОШ І-ІІІ ст., вихованка Бродівського ЦДЮТ Кушнір Ірина, Сидорчук  Олександр, Макар Віктор, Стельмащук Василь, Малецька  Віра взяли  участь у ІІ обласному зльоті юних екологів "Діти за врятування Землі", як переможці Всеукраїнських та обласних конкурсів еколого-натуралістичного спрямування. Учасники зльоту були  нагороджені грамотами Головного  управління  освіти і науки  Львівської  ОДА та подарунками.


09 грудня 2011 року

Учні Бродівської  гімназії  імені  Івана  Труша, юні журналісти шкільної газети "Ватра" Курбатова Тетяна, Пелех Софія, Кравчук Оксана взяли участь в обласному конкурсі друкованих видань, газет та кіностудій та здобули перше місце.


 

Переглядів: 412 | Додав: Адміністратор | Дата: 14.12.2011

У  Бродівській  гімназії  імені  Івана Труша відбувся  семінар - практикум керівників навчальних закладів з проблеми "Удосконалення  управлінської  компетентності  керівника ЗНЗ. Успішний керівник: який він?", метою якого було довести, що необхідною  умовою позитивного вирішення освітянських проблем є високий рівень управлінської компетентності  керівників закладів.




Керівник районного семінару-практикуму директорів шкіл, директор Заболотцівської  ЗОШ І-ІІІ ст. Вовчаста Г.І. підготувала ряд завдань і провела тренінг, що сприяв самопізнанню та самовдосконаленню учасників семінару. Керівникам шкіл було надано цікаві методичні матеріали щодо покращення  управлінської  діяльності. Про те, яким  має  бути керівник  сучасної  школи, говорив  у  своєму  виступі  начальник  відділу  освіти Івах В.Г. А сніжинки, що прикрашали стилізовану  ялинку, стали добрими  побажаннями на шляху до  успіху.


 


У Заболотцівській ЗОШ І-ІІІ ступенів проведено засідання методичного центру освітнього округу вчителів початкових класів. Фахово та майстерно проведені уроки вчителями початкових класів Петрик С.М., Антонів О.Б. та Шиманюк Н.В., на яких розкрито методи та прийоми  формування предметної математичної компетентності учнів початкових класів. Представлений аналіз нової Програми з математики засвідчив ґрунтовну підготовку вчителів до роботи у 2011-2012 навчальному році.

 

Переглядів: 469 | Додав: Адміністратор | Дата: 14.12.2011

У Пониковицькій  ЗОШ І-ІІІ ст. відбувся районний семінар вчителів християнської  етики з проблеми "Виховання  учнів  засобами  християнської етики". Розпочався семінар духовною наукою  о. Андрія Степанюка та о. Віталія Коваля. Про важливість духовного виховання у сучасній школі та український виховний ідеал говорили у своїх  виступах методист  РМК Сірко Л.В. та заступник  директора з навчально-виховної роботи Адамович Л.С. Далі учасники семінару  побували на уроці християнської  етики у 6 класі "Слухати і приймати Слова Правди. "Притча про сіяча", який провела заступник директора з виховної роботи, вчитель християнської  етики Коваль І.І. Своїми враженнями  від мандрівки Святою Землею поділилась керівник районного методоб'єднання вчителів  християнської етики, вчитель Білявецької  ЗОШ І-ІІ ст. Черкас В.Й.

 

У Конюшківській ЗОШ  І-ІІ ступенів відбулося міжшкільне методичне об’єднання вчителів початкових класів з математики. Проведено відкриті уроки вчителями Топилко Л.Б. та Вах Г.Й. Опрацьовано нові Державні стандарти та програми. Особливу увагу у ході семінару учасники круглого столу приділили роботі вчителя над типовим помилками, допущеними учнями четвертих класів при виконанні діагностичних контрольних робіт з математики.

Переглядів: 423 | Додав: Адміністратор | Дата: 14.12.2011

У Гаї-Дітковецькій ЗОШ І-ІІ ст. відбувся науково-практичний семінар вчителів початкових класів «Формування предметної математичної компетентності молодших школярів». Вчителями міжшкільного методичного об’єднання обговорено новий Державний стандарт початкової загальної освіти. Методист відділу освіти Кирик І.Є. звернула особливу увагу на значні зміни у новій програмі з математики для 1 класу, за якою працюватимуть вчителі у 2011-2012 навчальному році. Вчителі відвідали та проаналізували уроки математики у 3 та 4 класах, проведені вчителями Ковальчук Н.В. та Тереховською М.І. Керівник методичного об’єднання  Велика Н.В. поділилася досвідом роботи щодо методики навчання дітей складати умову задачі за виразом, рівнянням, творчої роботи над задачею. Лекційно опрацьовано теоретичний аспект питання «Предметна математична компетентність як дидактична категорія».

Переглядів: 463 | Додав: Адміністратор | Дата: 14.12.2011

Copyright MyCorp © 2024