Відділ освіти Бродівської РДА
Меню сайту

ОСВІТА ЛЬВІВЩИНИ

ЛОІППО

САЙТИ ШКІЛ

САЙТИ ШКІЛ

ДОШКІЛЛЯ

Північне Поділля

Вітаю Вас, Гість · RSS 29.04.2024, 09:20

Головна » 2011 » Листопад » 21

У  Бродівській ЗОШ І-ІІІ ст. №3 проведено ІІ етап Всеукраїнської  учнівської  олімпіади з інформатики.

 У  Бродівській ЗОШ І-ІІІ ст. №4 проведено ІІ етап Всеукраїнської  учнівської  олімпіади з  біології.

Переглядів: 362 | Додав: Адміністратор | Дата: 21.11.2011

Проведено ІІ етап Всеукраїнської  учнівської  олімпіади з трудового  навчання для учнів  9-х та 11-х класів, який складався з 2-х турів : теоретичного  та практичного. Теоретична частина проходила у Бродівській СЗОШ І-ІІІ ст. № 2, а практична – у Бродівській  гімназії ім. Івана Труша, Бродівській СЗОШ І-ІІІ ст. № 2,  Бродівській  ЗОШ І-ІІІ ст. № 3.

Переглядів: 368 | Додав: Адміністратор | Дата: 21.11.2011

В актовій  залі  Бродівської  ЗОШ І-ІІІ ст. №4  відбулася  зустріч  вчителів-католиків району з депутатом  обласної  ради, головою  мирянського  руху  Української  греко-католицької  церкви  Юрієм  Підлісним та головою  мирянського  руху Сокальсько-Жовківської  єпархії отцем  Ярославом Цариком. Під час зустрічі розглядалися такі питання:  покликання  вчителя-католика, ставлення  до  своєї  вчительської  професії, форми  діяльності  мирянського руху. Присутніх вітав гурт "Зоря" у складі отця Руслана Жигіля і  Марії Жигіль, а також молодіжний християнський ансамбль "Знамення".

Переглядів: 395 | Додав: Адміністратор | Дата: 21.11.2011

У рамках Лешнівського  міжшкільного методичного об'єднання вчителів української мови і літератури з проблеми "Підвищення професійної компетентності вчителів української мови та літератури з питань розвитку творчих здібностей учнів на уроках словесності" вчитель Конюшківської  ЗОШ І-ІІ ст. Темех О.Б. провела майстер-клас у шостому класі, вивчаючи творчість Лесі Українки. Методист РМК Заяць Л.В. розповіла про використання диференціації, враховуючи індивідуальні особливості учнів, з метою розвитку творчих здібностей. Голова ММО Сацьків І.І. ознайомила  учасників семінару з новинками  методичної  літератур  з даного питання.

Переглядів: 371 | Додав: Адміністратор | Дата: 21.11.2011

Copyright MyCorp © 2024