Відділ освіти Бродівської РДА
Меню сайту

ОСВІТА ЛЬВІВЩИНИ

ЛОІППО

САЙТИ ШКІЛ

САЙТИ ШКІЛ

ДОШКІЛЛЯ

Північне Поділля

Вітаю Вас, Гість · RSS 29.04.2024, 03:44

Головна » 2011 » Листопад » 17
Проведено нараду вчителів математики Бродівського освітнього округу ЗОШ І-ІІІ ст. №3. Проаналізовано результати моніторингових досліджень якості знань з математики учнів 9-х класів.
Переглядів: 385 | Додав: Адміністратор | Дата: 17.11.2011

У Бродівській ЗОШ І-ІІІ ст.№3 проведено засідання творчої лабораторії вчителів початкових класів. У роботі взяли участь вчителі початкових класів Бродівської ЗОШ  І ступеня №1, Бродівських ЗОШ І-ІІІ ст.№3 та №4, Бродівської спеціалізованої ЗОШ І-ІІІ ст. №2. У ході роботи проаналізовано нові Державні стандарти та Програми початкової освіти 2011 року, окреслено рекомендації щодо складання календарно-тематичного планування  у 1 класі у 2012-2013 навчальному році.

Переглядів: 390 | Додав: Адміністратор | Дата: 17.11.2011

У Маркопільській ЗОШ І-ІІІ ст. відбулося Підкамінське методичне об’єднання вчителів української мови та літератури з проблеми " Особистісно орієнтований підхід на уроках  української  літератури". Вчитель Мисак М.П. продемонструвала різноманітні прийоми особистісно орієнтованого підходу під  час проведення  уроку у 8 класі. Методист РМК Заяць Л.В. розповіла про  особливості  підготовки та  проведення  майстер-класів  з даної  проблеми.  Голова методоб’єднання  вчителів-філологів Денисюк І.П. ознайомила з новинками  програмних засобів з української літератури.

Переглядів: 379 | Додав: Адміністратор | Дата: 17.11.2011

У Конюшківській ЗОШ І-ІІ ст.  проведено  Лешнівське методичне об’єднання вчителів історії з проблеми "Використання  групових  методів  роботи як засобу  підвищення  пізнавальної  активності  учнів  на  уроках  історії". Вчитель історії  Проненко О.М. подала теоретичний  матеріал з даної проблеми, а потім вчителі  історії  побували  на  уроці у 9 класі "Українське національне  відродження в  західноукраїнських  землях" (вчитель Проненко О.М.). Про  технології  групової творчої  справи  в  навчанні  історії говорила у  своєму  виступі  методист  РМК Сірко Л.В.

Переглядів: 428 | Додав: Адміністратор | Дата: 17.11.2011

У  Наквашанській  ЗОШ І-ІІІ ст. відбулося Суховільське методичне об’єднання вчителів української мови та літератури з проблеми "Використання  сучасних педагогічних технологій у викладанні  української  мови  та літератури". Філологи побували на уроці  української літератури  у 9 класі "Григорій  Сковорода. Життя і творчість  філософа, поета, просвітителя. Його ідеали. Біблійна  основа  творчості  та його  вчення  про самопізнання  і "сродний труд" (вчитель Лящинська О.М.). Вчитель-словесник Демчук Р.С. ознайомила з презентацією "Проектні  технології на уроках  української  мови  та літератури" та провела з колегами - філологами  практичне заняття  з елементами тренінгу.

Переглядів: 382 | Додав: Адміністратор | Дата: 17.11.2011

 У  Бродівській ЗОШ І-ІІІ ст. №3 проведено ІІ етап Всеукраїнської  учнівської  олімпіади з українська  мова та  література.

У  Бродівській  ЗОШ І-ІІІ ст. №4 проведено ІІ етап Всеукраїнської  учнівської  олімпіади з  екології.

Переглядів: 422 | Додав: Адміністратор | Дата: 17.11.2011

У Бродівській ЗОШ І-ІІІ ст. №3  проведено ІІ етап Всеукраїнської  учнівської  олімпіади з математики.

У Бродівській ЗОШ І-ІІІ ст. №4  проведено ІІ етап Всеукраїнської  учнівської  олімпіади з християнської  етики.

Переглядів: 403 | Додав: Адміністратор | Дата: 17.11.2011

Відбулося міжшкільне методичне об’єднання вчителів початкових класів на базі Лешнівської ЗОШ І-ІІІ ступенів з проблеми «Розвиток особистості учня через формування його комунікативної компетентності та загальних уявлень про мову як систему і літературу як вид мистецтва». Також вчителі детально опрацювали новий Державний стандарт початкової освіти та нові програмові вимоги навчання української мови та літератури у 2012-2013 навчальному році.

Переглядів: 399 | Додав: Адміністратор | Дата: 17.11.2011

У  Бродівській СЗОШ І-ІІІ ст. №2  проведено ІІ етап Всеукраїнської  учнівської  олімпіади з англійської   мови.

У школах району проведено Міжнародний конкурс з інформатики та комп'ютерної грамотності "Бобер". У конкурсі взяли участь 146 учнів 9-11 класів.

Переглядів: 369 | Додав: Адміністратор | Дата: 17.11.2011

Переможці районного  дитячо-юнацького  фестивалю мистецтв "Сурми звитяги" взяли  участь у Всеукраїнському етапі фестивалю, який відбувався  у Львові.

Переглядів: 386 | Додав: Адміністратор | Дата: 17.11.2011

У  Бродівській СЗОШ І-ІІІ ст. №2  проведено ІІ етап Всеукраїнської  учнівської  олімпіади з німецької   мови.

Переглядів: 429 | Додав: Адміністратор | Дата: 17.11.2011

 У Підгорецькій ЗОШ І-ІІ ст.  проведено  засідання  Ясенівського  ММО класних керівників з проблеми "Ціннісне ставлення  до себе". Класні  керівники  мали  змогу  відвідати  години спілкування "Гляди, не забудь – людиною будь" (класні керівники 1-4 класів  Ковальчук Г.В., Яцишин Г.В., Ареф'єва Г.Я.), "Стежка милосердя" (класні керівники 5-6 класів  Довгань Н.С., Дзьоба Н.Ю.). А виховний захід "Поклонімся старості – поважаймо  її", підготовлений  класними керівниками 5-9 класів, запам’ятається  усім .

            Тріо вчителів "Світанок" Бродівської ЗОШ І-ІІІ ст. №3 взяли  участь  в  обласному фестивалі художньої творчості  працівників  освіти "Співоча освітянська родина"

Переглядів: 447 | Додав: Адміністратор | Дата: 17.11.2011

Підведено  підсумки районного етапу  конкурсу "Славетні імена України – 2011. Маркіян Шашкевич", який проводився з метою відзначення двохсотріччя з дня народження Маркіяна Шашкевича, розширення та поглиблення знань учнівської молоді з історичної та культурної спадщини України, залучення школярів до пошуково-дослідницької роботи, розвитку творчої активності педагогів, поглиблення їх освітньої та фахової підготовки.

Переможцями визнано:

за кращий художній твір

І місце – Голобородько Надію, ученицю Бродівської ЗОШ І-ІІІ ст. №4 (вчитель Шуст А.В.)

ІІ місце – Пастух Богдану, ученицю Заболотцівської ЗОШ І-ІІІ ст. (вчитель Хриплива М.П.)

ІІІ місце – Гарасимчука Святослава, учня Черницької ЗОШ І-ІІ ст.(вчитель Боднарчук Г.А.)

за кращу дослідницьку роботу

І місце – Карпала Назара , Голобородька Максима , Мазур Галину, Голобородько Надію, учнів   Бродівської ЗОШ І-ІІІ ст. №4  (вчитель Голобородько І.Д.)

за кращу методичну розробку

І місце – Демчук Руслану Степанівну, вчителя Наквашанської ЗОШ І-ІІІ ст.

ІІ  місце – Сех Оксану Степанівну, вчителя Бродівської гімназії ім. І.Труша

ІІІ місце – Боднарчук Ганну Адамівну, вчителя Черницької ЗОШ І-ІІ ст.


Переглядів: 368 | Додав: Адміністратор | Дата: 17.11.2011

            З метою реалізації завдань щодо реформування  системи загальної середньої освіти, створення  ефективного освітнього середовища та оптимальних  умов для  профілізації  старшої  школи у Бродівській  гімназії  імені  Івана  Труша, Бродівській  ЗОШ І-ІІІ ст. №3, Бродівській  ЗОШ І-ІІІ ст. №4, Ясенівській ЗОШ І-ІІІ ст. проведено  моніторингове дослідження  стану  реалізації  Концепції  профільного  навчання  в  старшій  школі у формі  анкетування керівників, вчителів, учнів 10-11 класів та батьків  учнів 10-11 класів.

Переглядів: 429 | Додав: Адміністратор | Дата: 17.11.2011

            Підведено  підсумки районного етапу  конкурсу "Видатні постаті Львівщини - 2011. Євген Коновалець", який проводився з метою відзначення ювілейної дати, пов'язаної із життям та діяльністю видатного українського військового, громадського і політичного діяча Євгена Коновальця, поглибленням національно-патріотичного виховання учнівської молоді, знань з історії України, розвитку творчої активності учнівської молоді та  залучення учнів до дослідницької роботи

Визнано переможцями :

у номінації на кращу дослідницьку роботу про життя та діяльність Євгена Коновальця

авторську групу історико-краєзнавчого гуртка Конюшківської ЗОШ І-ІІ ст. (Бартосевич Марію, Сех Христину), керівник Проненко Орися Михайлівна;

у номінації на кращий художній твір про життя та діяльність Євгена Коновальця

Бартосевич Марію, ученицю 9 класу Конюшківської ЗОШ І-ІІ ст., керівник Збавдень Діна Кузьмівна.

Переглядів: 359 | Додав: Адміністратор | Дата: 17.11.2011

У  Бродівській ЗОШ І-ІІІ ст. № 4 відбувся районний семінар вчителів основ здоров'я  за участю представників Українського католицького університету та кафедри життєвих компетентностей ЛОІППО.

Під час семінару розглянуто наступні питання:

1. Формування здоров"язберігаючої компетентності під час вивчення інтегрованого курсу "Основи здоров'я".

2. Проблема профілактики ВІЛ/СНІД інфекції у шкільному курсі "Основи здоров'я".

3. Формування асертивної поведінки школяра під час викладання основ здоров'я.

4. Обмін думками з питань формування ключових компетентностей на уроках основ здоров'я.

 29 жовтня - Всеукраїнський день посадки лісу. Активісти з дитячого екологічного парламенту та шкільного лісництва Берлинської ЗОШ І-ІІІ ст. взяли участь у висадці молодого лісу у  Берлинському лісництві. Ними  висаджено 30 тисяч саджанців сосни і дуба  червоного.

Переглядів: 420 | Додав: Адміністратор | Дата: 17.11.2011

У Бродівській ЗОШ І-ІІІ ст. №4 проведено нараду керівників  навчально-виховних закладів, під час якої розглянуто наступні питання:

1.            Стан готовності навчальних закладів освіти (Пониковицької, Шнирівської ЗОШ І-ІІІ ст., Нем'ячівської ЗОШ І-ІІ ст., Шишківської, Літовищанської ЗОШ І ст.) до початку нового 2011-2012 навчального року.

2.            Про результати  ревізії  фінансово-господарської  діяльності  відділу  освіти Бродівської РДА  КРУ у Львівській  області.

Переглядів: 389 | Додав: Адміністратор | Дата: 17.11.2011

Copyright MyCorp © 2024