Відділ освіти Бродівської РДА
Меню сайту

ОСВІТА ЛЬВІВЩИНИ

ЛОІППО

САЙТИ ШКІЛ

САЙТИ ШКІЛ

ДОШКІЛЛЯ

Північне Поділля

Вітаю Вас, Гість · RSS 29.04.2024, 08:16

Головна » 2011 » Жовтень » 27

У Бродівській СЗОШ І-ІІІ ст. №2 проведено інструктивно-методичну нараду заступників  директорів з  виховної роботи ЗНЗ.

Розглянуто наступні питання:

  1. Про науково-методичний супровід  дотримання  законодавства  про обов’язкову загальну середню освіту, формування соціального паспорта школи.
  2. Про організацію  гурткової роботи  в закладах  освіти.
  3. Науково-методичний супровід  внутрішньошкільного  контролю за організацією  виховної  роботи  в закладі.
  4. Про організацію роботи класного керівника в загальноосвітньому навчальному закладі.
  5. Організація і проведення художньо-мистецьких та еколого-натуралістичних конкурсів.
  6. Про використання державної символіки в закладах  освіти.
Переглядів: 411 | Додав: Адміністратор | Дата: 27.10.2011

У Бродівській СЗОШ І-ІІІ ст. №2  відбулась інформаційно-методична нарада заступників  директорів з навчально-виховної роботи ЗНЗ.

Розглянуто  наступні  питання:

  1. Про  організацію методичної  роботи з педагогічними  працівниками району    у 2011-2012 навчальному році.
  1. Про організацію і проведення  І-ІІ етапів Всеукраїнських олімпіад з базових дисциплін  у  2011-2012 н.р.
  2. Результати  І етапу  моніторингу  якості  знань з  української мови та математики у 4, 9-их класах  Бродівського освітнього округу (Бродівська  ЗОШ І-ІІІ ст. №3, Берлинська ЗОШ І-ІІІ ст.,  Конюшківська, Станіславчицька ЗОШ І-ІІ ст.).
  3. Про  роботу з молодими педагогами.
  4. Умови проведення міжнародних та всеукраїнських інтелектуальних конкурсів "Кенгуру", "Колосок", "Смішний колосок","Левеня","Бобер".
  5. Підвищення  кваліфікації  педагогічних працівників за кредитно-модульною системою у 2012 році.
  6. Про  проведення  курсів  з  інформаційно-комунікаційних  технологій.
Переглядів: 387 | Додав: Адміністратор | Дата: 27.10.2011

У  Бродівській ЗОШ І-ІІІ ст. №3 відбувся  круглий  стіл з новопризначеними педагогами. Завідувач та методисти райметодкабінету Антоненко Н.В., Шушкевич Н.Д., Ткачук О.Т. ознайомили молодих педагогів з вимогами та алгоритмом підготовки до сучасного уроку, новинками періодичних видань. Практичні психологи Підкамінської, Лешнівської ЗОШ І-ІІІ ст. Петринко Л.В., Брацьо М.М. дали поради як зняти стрес і покращити настрій, вирішити конфліктну ситуацію у колективі.
Переглядів: 429 | Додав: Адміністратор | Дата: 27.10.2011

У  Бродівській гімназії імені І.Труша проведено засідання творчої  групи вчителів  історії. Педагоги ознайомились з написами на івриті як важливим джерелом  вивчення  єврейського минулого  міста Броди.

Переглядів: 417 | Додав: Адміністратор | Дата: 27.10.2011

Проведено ХІІ районний  дитячо-юнацький фестиваль мистецтв "Сурми звитяги" у таких номінаціях: "солісти-вокалісти", "вокальні та вокально-інструментальні ансамблі", "хорові колективи", "духові оркестри та інструментальні ансамблі", "авторська патріотична пісня", "літературно-музична композиція", "героїко-патріотична хореографічна композиція", "художнє читання", "живописна композиція", "листівка", "графічна композиція", "декоративно-тематична композиція".  

Переможцями стали :

у номінації " солісти-вокалісти "(хлопці)

Галаган Євген, Бродівська СЗОШ І-ІІІ ст. №2 (кер.Ольшевський В.І.)

у номінації " солісти-вокалісти "(дівчата)

Пишна Вікторія, Бродівська ЗОШ І-ІІІ ст. №3 (кер. Гром'як С.М.)

у номінації " вокальні  ансамблі" (хлопці)

вокальний ансамбль "Нащадки козацької слави" Заболотцівської  ЗОШ І-ІІІ ст. (кер.Банцур О.А.)

 у номінації " вокальні  ансамблі" (дівчата)

вокальний ансамбль "Роксолана" Заболотцівської  ЗОШ І-ІІІ ст. (кер.Банцур О.А.)

у номінації " художнє  читання"

Юзва Соломія, Бродівська ЗОШ І ст.№1 ( кер. Сай С.С.)

у номінації " літературно-музична  композиція"

учні 8-11 класів Пониковицької ЗОШ І-ІІІ ст. за композицію "За рідний край життя не знає страт" ( кер. Гутник І.М., Гутник С.Я.)

у номінації "графічна композиція"

Хороша  Ольга, Паликоровівський НВК (кер. Цимбалістів Г.О.)

у номінації " листівка"

Горбаль Діана, Підкамінська  ЗОШ І-ІІІ ст. (кер.Пянтковська  Н.М.)

у номінації " декоративно-тематична  композиція "

учні 8 класу Пониковицької  ЗОШ І-ІІІ ст. за композицію "Боже, Україну храни…" (кер. Лісковецька Т.С.).

Переглядів: 394 | Додав: Адміністратор | Дата: 27.10.2011

На бігових доріжках  Львівського стадіону "Динамо" під егідою  Львівського обласного  управління  Комітету  з  фізичного  виховання  та спорту МОН  України пройшли  обласні  змагання  з  легкоатлетичного  чотириборства за програмою  ХХІ обласних  спортивних  ігор  школярів  Львівщини. Бродівський  район представляли переможці  районних  спортивних змагань, юні легкоатлети  з Бродівської  гімназії  імені  Івана  Труша під  керівництвом  вчителя  фізичного  виховання  Столяра  А.Д., які здобули  перше загальнокомандне  місце  серед  команд  районів  Львівщини.
Переглядів: 431 | Додав: Адміністратор | Дата: 27.10.2011

У  Бродівській гімназії імені І.Труша проведено організаційне  засідання творчої  групи педагогів-організаторів. Було обговорено  основні напрямки роботи, над якими працюватимуть  педагоги впродовж навчального року.

Переглядів: 417 | Додав: Адміністратор | Дата: 27.10.2011

В актовій залі Бродівської гімназії імені І.Труша відбулися психологічні читання "Вір, що ти досягнеш успіху – і ти його доб’єшся " (Д.Карнегі) для   педагогів-організаторів району.

Переглядів: 431 | Додав: Адміністратор | Дата: 27.10.2011

Проведено моніторинг і оцінку заходів з протидії ВІЛ/СНІДу.  Моніторингом були охоплені всі навчальні заклади району.

Переглядів: 386 | Додав: Адміністратор | Дата: 27.10.2011

З метою створення сприятливого здоров’язберігаючого освітнього середовища, збереження і зміцнення здоров’я дітей та молоді проведено моніторингового дослідження "Рівень рухової активності як провідна детермінанта формування здорового способу життя дітей і молоді" у Суховільській ЗОШ І-ІІІ ст. Моніторинг включав анкетування учнів 4-х, 6-х та 9-х класів, учителів, які викладають фізичну культуру у цих класах та батьків учнів 4-х, 6-х та 9-х класів.

Переглядів: 399 | Додав: Адміністратор | Дата: 27.10.2011

Відбувся виїзний семінар педагогів-організаторів району з проблеми "Історико-краєзнавчі заходи як джерело  знань та засіб формування патріотизму у школярів" за маршрутом  Броди – Дубно - Броди.

Переглядів: 446 | Додав: Адміністратор | Дата: 27.10.2011

У Бродівській гімназії імені І.Труша відбулося  засідання  творчої  групи  вчителів  біології  та хімії. Обговорювалися завдання  та напрямки роботи  з проблеми "Формування  компетентної  особистості  школяра під  час  викладання  шкільних курсів  хімії та біології".

Переглядів: 432 | Додав: Адміністратор | Дата: 27.10.2011

Проведено  відкриту  першість  області  з  легкоатлетичного  кросу пам'яті Сергія  Винятинського.
Переглядів: 430 | Додав: Адміністратор | Дата: 27.10.2011

Шановні освітяни!

 Відділ освіти Бродівської райдержадміністрації щиро вітає Вас із професійним святом – Днем працівників освіти! Жодна професія не ставить таких вимог до людини, як професія педагога. Вищого звання, ніж учитель, на землі немає. Ми всі довіряємо йому найдорожче і найцінніше – наших дітей. 

Неповторна особистість, носій загальнолюдських цінностей, глибоких знань та високої культури – це все про нього, нашого мудрого вчителя, вихователя, викладача, майстра.

Кожен з нас, хоча б яким шляхом пішов у самостійне життя, пам’ятає шкільні роки, своїх наставників, котрі сформували наш інтелектуальний та духовний розвиток, навчили любити цей світ, свою Україну, наповнили серця своїх учнів добром і вірою.

Шановні вчителі, педагоги, всі освітяни! Саме Вам належить ключова роль у піднятті рівня престижу освіченості в суспільстві та формуванні інтелектуальної  еліти. Нехай же Ваша щоденна праця сприймається з повагою. Хай те добро, тепло і ласка, що Ви так щедро насіяли серед вихованців, проростає і дає рясні плоди. Нехай множаться Ваші успіхи, добрим зерном колоситься освітянська нива.

Зі святом Вас! Здоров'я і наснаги, благополуччя і злагоди!

 

З повагою

Начальник відділу освіти                                         

Бродівської РДА                                                                                            В.Івах

 

Переглядів: 421 | Додав: Адміністратор | Дата: 27.10.2011

У районному Народному домі відбулися  урочистості з нагоди Дня працівників  освіти. Освітян району вітали о. Ярослав Царик, начальник  відділу  освіти Бродівської РДА Івах В.Г., голова Бродівської РДА Стронський В.Т., голова Бродівської  районної  ради Шайдулліна О.В., голова районної профспілкової організації  працівників  освіти і науки Сторожук М.М. Хвилюючим моментом свята стало представлення 26 молодих педагогів, які цьогоріч влилися в освітянські колективи.

Переглядів: 437 | Додав: Адміністратор | Дата: 27.10.2011

Відбувся  виїзний семінар вчителів християнської етики району з проблеми "Формування ціннісних орієнтацій на уроках християнської етики" за маршрутом м. Броди – м. Жовква- с. Заглинне -  м. Броди.

Переглядів: 471 | Додав: Адміністратор | Дата: 27.10.2011

У  Бродівській гімназії імені І.Труша відбувся районний  семінар  практичних  психологів з проблеми "Дослідження проблеми спілкування у працях Дейла Карнегі". Учасники семінару ознайомились з порадами продуктивного спілкування за Дейлом Карнегі.

Переглядів: 436 | Додав: Адміністратор | Дата: 27.10.2011

Проведено моніторингове дослідження якості математичної освіти у 4, 9 класах, гуманітарної освіти (української мови та літератури) у 9 класах загальноосвітніх навчальних закладів Бродівського освітнього округу (Бродівська ЗОШ І-ІІІ ст. №3, Берлинська ЗОЩ І-ІІІ ст., Конюшківська, Станіславчицька ЗОШ І-ІІ ст.).   
Переглядів: 451 | Додав: Адміністратор | Дата: 27.10.2011

Проведено організаційне  засідання динамічної творчої  групи вчителів української мови і літератури під гаслом "У серце ввійде тільки те, що йде  від  серця"(Ж-Ж.Руссо). Було обговорено  основні питання, над якими працюватимуть  словесники  впродовж навчального року, здійснено огляд  новинок сучасної  української  прози та  складено  її  бібліографію.

Переглядів: 408 | Додав: Адміністратор | Дата: 27.10.2011

Copyright MyCorp © 2024