Відділ освіти Бродівської РДА
Меню сайту

ОСВІТА ЛЬВІВЩИНИ

ЛОІППО

САЙТИ ШКІЛ

САЙТИ ШКІЛ

ДОШКІЛЛЯ

Північне Поділля

Вітаю Вас, Гість · RSS 19.04.2024, 09:10

Головна » 2011 » Квітень » 22
Шановні освітяни!

З нагоди великого свята Воскресіння Христового прийміть найкращі вітання і побажання Божого благословення, здоров"я і добробуту!


У житті кожного християнина Великдень - свято особливо шановане та величне. Й не тільки тому, що приходить воно з утвердженням справжньої, квітучої та теплої весни, але й тому, що є символом перемоги життя над смертю, добра над злом, світла над пітьмою, віри над безнадією.

Сердечно бажаю, щоб переможний дух надії, радості, всепрощення і надалі супроводжували Вас і Вашу родину, давав сили, енергію, наснагу, для добрих і корисних справ на добробут і процвітання нашої рідної України.

Нехай радісні псхальні дні покладуть благодатні початки нових перемог і звершень на Вашому життєвому шляху.

Христос Воскрес!
Воістину Воскрес!

З повагою, в.о. начальника відділу освіти
Руслана Гула
Переглядів: 379 | Додав: Адміністратор | Дата: 22.04.2011

Великодній передзвін

Хай лине увись передзвін великодній

І кличе молитва душу в політ!

Хай зійдуть на землю щедроти Господні

І крила розгорне оновлений світ!




            Великдень… То дійсно Великий день!  Адже так душевно та яскраво, з любов’ю та ласкою це древнє, але вічно молоде святочне дійство стрічають  в Україні. Підтвердженням тому - чисельні народні звичаї і традиції, які і сьогодні чарують та звеселяють серце і душу, підносять до нових духовних висот. І в нашому місті стає традицією організовувати виставку спільних робіт вихованців дошкільних навчальних закладів, їх батьків та вихователів «Великодній передзвін», приурочену світлому дню Воскресіння Господньому. Організатором виставки виступає відділ освіти Бродівської  райдержадміністрації. До уваги глядачів у вітрині книжкового магазину виставлені чудові композиції, якими славиться Великдень і український народ: на вишитих рушничках  красуються  пишні пасочки, покриті кольоровим розмаїттям, приваблюють зір мальовничі крашанки та писанки, своєрідний феєрверк яскравих барв весни, різноманітних квітів, гірлянд, віночків і букетів.

            Надіємося, що протягом трьох тижнів виставка «Великодній передзвін» звеселятиме глядачів, нагадуватиме про весну, про Пасху і про те, що Христос Воскрес!

Переглядів: 442 | Додав: Адміністратор | Дата: 22.04.2011

Комплесна перевірка з організації харчування  учнів загальноосвітніх   навчальних закладів району

Відповідно до плану роботи Головного управління освіти і науки на 2011 рік та з метою вивчення стану організації харчування учнів загальноосвітніх навчальних закладів у 2010-2011  навчальному році  проведено перевірку у Бродівському районі.

Перевірку здійснено  спільно з Львівською обласною санепідстанцією  19-20 квітня 2011 року. В ході перевірки вивчено управлінську діяльність відділу освіти щодо організації харчування учнів та стан організації харчування учнів у загальноосвітніх навчальних закладах (Бродівська СЗОШ №2 ,Пониковицька ЗОШ І-ІІІ ст. ).Перевірку здійснювали  начальник відділу загальної середньої  і дошкільної освіти ГУОН Сислюк І.П. та завідувач  відділенням гігієни дітей та підлітків Львівської обласної СЕС Савченко Г.І.

Переглядів: 418 | Додав: Адміністратор | Дата: 22.04.2011

У навчальних заклдах району, відповідно до розпоядженя Кабінету міністрів України від 30 березня 2011 року №241-р, сплановано і проводяться:

- зустрічі з учасниками національно-визвольних змагань, ветеранами Великої Вітчизняної війни;

- конкурси дитячої творчості "Героїчне минуле українського народу" (твори-роздуми, поезія, пісня, танок, театр, малюнок);

- виховні години, бесіди, уроки пам’яті ";"Роль митрополита Андрея Шептицького в урятуванні галицьких євреїв у часи німецької окупації", "66 років без війни",  "Дорога ціна  перемоги";"Роль митрополита Андрея Шептицького в урятуванні галицьких євреїв у часи німецької окупації";

- конференції "Вони боролись за Батьківщину", "Гірке слово Остарбайтер. Трагедія мільйонів людей", зустрічі," круглі столи" "Визволення території України від німецько-фашистських загарбників. Документи. Факти. Коментарі".



Переглядів: 440 | Додав: Адміністратор | Дата: 22.04.2011

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки, молоді та спорту від 8 квітня 2011 року присвоєно звання "Зразковий музей" музею історії Бродівської гімназії імені Івана Труша та історико-краєзнавчому музею Шнирівської ЗОШ І-ІІІ ступенів.
Переглядів: 406 | Додав: Адміністратор | Дата: 22.04.2011

14  квітня 2011 року у Лучківській  ЗОШ І-ІІ ст. проведено  засідання  Ясенівського  ММО класних керівників "Ціннісне  ставлення  до себе" . Класні  керівники  мали  змогу  відвідати  години  спілкування "Серед  людей  жити, добро  й  милосердя  творити" ( класний керівник 3-4 класів  Бай Г.Ф.), "Наповнюємо  серце  добром  та милосердям" ( класний керівник 6 класу  Фіщук  В.М.). Вчитель Кутник Г.І. запросила  учасників методоб'єднання на свято "Милосердя  і  доброта – людства  два  крила".

У квітні проведено щорічну Всеукраїнську акцію "За чисте довкілля" в навчальних закладах Бродівського району. В усіх загальноосвітніх навчальних закладах здійснено прибирання території шкіл та прилеглих територій, облаштовані клумби, побілені дерева. Подано матеріали на обласну  учнівську науково-практичну конференцію "Дотик природи", а також проведено конкурс "Юний дослідник". В обласному конкурсі "Юний дослідник" три учні вибороли 1 місце, 1 учень – 2 місце у різних номінаціях. Учнями Бродівської СЗОШ 1-ІІІ ст. № 2, Бродівської ЗОШ 1-Ш ст. № 4, Шнирівської та Суховільської ЗОШ 1-Ш ст. впорядковано територію міського цвинтаря, де поховані учасники Другої Світової війни, території Козацької і Повстанської могил, території церков с.Шнирів, с.Клекотів, впорядковано біля пам'ятника "Слава героям" с.Суховоля. Висаджено дерева на території дитсадка № 6 м.Броди, СЗОШ 1-Ш ст. № 2 висаджено 10 декоративних кущів, ЗОШ 1-Ш ст. № 3 – 25 декоративних кущів, Пониквянської ЗОШ 1-Ш ст. - 25 дерев. Здійснено посадку лісу учнями Берлинської, Пониковицької, Маркопільської, Наквашанської, Пеняківської, Ясенівської ЗОШ І-Ш ст., Черницької, Станіславчицької, Конюшківської ЗОШ 1-ІІ ст. В школах району проведено виховні години "Ми – вартові природи", "Земля – наш дім" та ін. Спільно із ДП "Бродівський лісгосп" проведено конкурс малюнків серед учнів 1-4 кл. "Людина і ліс", конкурс творів "Людина і ліс" для учнів 5-8 класів. В районі діє 2 шкільних лісництва (Берлинське та шкільне лісництво Бродівської ЗОШ І-Ш ст. № 4). Членами шкільних лісництв прочитано лекції для учнів шкіл "Ліс – наше багатство", "Збережемо первоцвіти", "Санітари лісу", "Поведінка в лісі" та ін. Названі шкільні лісництва 28 квітня братимуть участь в обласному конкурсі на краще шкільне лісництво. Учнями шкіл району виготовлено і розвішано 47 шпаківень. Команда учнів Бродівської ЗОШ 1-Ш ст. № 3 брала участь в обласному конкурсі колективів екологічної просвіти.

Переглядів: 509 | Додав: Адміністратор | Дата: 22.04.2011

ТИЖДЕНЬ УКРАЇНСЬКОЇ ПИСАНКИ

За звичаєм, напередодні Великодня - з 11 по 20 квітня 2011 року -  у Бродівському центрі дитячої та юнацької творчості відбувся тиждень української писанки.

Діти, цікавлячись  історією та збереженням народних традицій, прагнучи розширити свій духовний світогляд, із захопленням училися усіх тонкощів техніки розписування, уміння точно наносити обраний візерунок на округлу поверхню яйця. Принагідно, що поряд з дітьми розписували писанки керівники гуртків ЦДЮТ, вчителі Ясенівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, батьки. Учні побачили і відчули, що розписування писанки – надзвичайно кропітка праця. Діти різної вікової категорії із захопленням, старанням і терпінням розписували свої писанки. Творча фантазія дітей не мала меж.

Кожна писаночка вражала своєю особливістю розпису, різноманіттям візерунків. Головним для всіх учасників було бажання і терпіння, добро і щирість помислів в душі і серці.

Переглядів: 460 | Додав: Адміністратор | Дата: 22.04.2011

У Бродвській гімназії імені Івана Труша відбувся семінар-практикум для вчителів англійської мови дошкільних навчальних закладів  району з теми "Особливості викладання іноземної мови у ДНЗ". Стеблій Оксана Петрівна, керівник районного методичного о'бєднання вчителів іноземної мови, ознайомила вчителів із особливостями навчання дітей дошкільного віку, плануванням навчального матеріалу, викорисатнням активних форм навчання, пісень та ігор у навчанні іноземних мов.

Переглядів: 472 | Додав: Адміністратор | Дата: 22.04.2011

У навчальних закладах району триває благодійна акція "Подаруй дитині книжку!". Мета акції - зібрати 100 тисяч книжок для дітей з дитбудинків, інтернатів, малозабезпечених. Це багато, але це тільки 5 книжок для кожної дитини в потребі.
Переглядів: 428 | Додав: Адміністратор | Дата: 22.04.2011

Copyright MyCorp © 2024