Відділ освіти Бродівської РДА
Меню сайту

ОСВІТА ЛЬВІВЩИНИ

ЛОІППО

САЙТИ ШКІЛ

САЙТИ ШКІЛ

ДОШКІЛЛЯ

Північне Поділля

Вітаю Вас, Гість · RSS 29.03.2024, 17:02

Головна » 2011 » Березень » 24

З нагоди відзначення 197-ї річниці від Дня народження Т.Г.Шевченка відбувся конкурс-читання авторської поезії та прози «Ми діти твої, Україно». Переможцями стали учні загальноосвітніх шкіл та студенти педагогічного коледжу ім.М.Шашкевича у трьох вікових категоріях:

І місце - Коновалова О., учениця Бродівської СЗОШ І-ІІІ ст. №2,

ІІ місце - Голобородько Н., учениця Бродівської ЗОШ І-ІІІ ст. №4,

ІІІ місце - Сокальська Т., учениця Наквашанської ЗОШ І-ІІІ ст.

І місце - Кайдан Г., учениця Бродівської СЗОШ І-ІІІ ст. №2,

ІІ місце – Гроцька Р., студентка Бродівського педколеджу,

ІІІ місце – Кравчук А., учень Підкамінської ЗОШ І-ІІІ ст.

І місце - Назаркевич Р., студентка Бродівського педколеджу,

ІІ місце – Кіт І., студентка Бродівського педколеджу,

ІІІ місце – Ковальчук І., студентка Бродівського педколеджу.


Вітаємо переможців!

Переглядів: 477 | Додав: Адміністратор | Дата: 24.03.2011

У 46 країнах світу понад 6 млн. школярів взяти участь у Міжнародному математичному конкурсі «Кенгуру». В Україні у цей ювілейний 15-ий день конкурсантами  стали понад 500 тис. учнів. Відповідно до листа Головного управління освіти і науки Львівської облдержадміністрації №3-6/826 від 17.03.2011 року понад 50 тис. учнів 2-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів Львівщини взяли участь у цьому конкурсі (на 12 тис. більше, ніж попереднього року), кожен четвертий учень області. У цей день учні мали змогу проявити свої математичні здібності, розвинути логічне мислення, знайти вихід із нестандартної ситуації тощо.Найбільш активні проявили учні загальноосвітніх навчальних закладів міст: Львова, Стрия, Нового Роздолу, Трускавця, Червонограда і Стрийського, Миколаївського, Кам’янка-Бузького,  Жидачівського, Радехівського, Яворівського, Сколівського, Бродівського і Золочівського районів. Особливо варто відзначити педагогічні та учнівські колективи Бродівського району, за рік кількість учасників конкурсу збільшилось на 18,5 % (на 1141 учень). Організатор конкурсу в Україні – Львівський фізико-математичний ліцей. Усі конкурсанти за результатами участі в конкурсі будуть нагороджені різної категорії сертифікатами (відмінний, добрий, звичайний), інформаційним вісником «Кенгуру-2011» і календарем на 2012 рік.

Переглядів: 743 | Додав: Адміністратор | Дата: 24.03.2011


Відбувся обласний семінар методистів відповідальних за методичний супровід хімії на базі Бродівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №3 на тему: «Використання проектно-дослідницьких технологій у навчанні хімії». Розкрито основні засади професійного розвитку сучасного вчителя. Метою семінару було розкрити роль ІКТ у формуванні комунікаційних компетенцій вчителів та учнів. Велика робота з впровадження у практику ІКТ проводиться відділом освіти, творчою групою вчителів хімії. В рамках семінару проведено майстер-клас вчителем Жолнович І.Й, де було запрезентовано роботу з реалізації малих та довготривалих проектів. Семінар відбувся за участю представників районного відділу освіти, творчих вчителів Бродівщини.

Переглядів: 563 | Додав: Адміністратор | Дата: 24.03.2011

Copyright MyCorp © 2024